1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. PAZARSPOR YENİ HOCASINI BULDU
PAZARSPOR YENİ HOCASINI BULDU

PAZARSPOR YENİ HOCASINI BULDU

Pazarspor'da Oktay Çevik'in istifasıyla boşalan teknik direktörlük görevine tanıdık bir isim getirildi. İşte Pazarspor'un yeni hocası ve ilk açıklaması:

A+A-

PAZAR53
Oktay Çevik’in istifasından sonra Pazarspor teknik direktörlüğüne Mehmet Ali Karaca getirildi.

Pazar Subaşı (Haçapit) köyünden olan Karaca ile Başkan Hüseyin Yangın’ın bugün yaptığı telefon görüşmesinden sonra prensip anlaşmasına varıldı.

malikaraca-001.jpg

Bir dönem Pazarspor formasını da giyen M. Ali Karaca, Mavi Beyazlı kulüpte 1 yıl da menejerlik görevinde bulundu.

Rizespor A2 takımını çalıştıran Karaca, daha sonra 6 yıl Rizespor’da yardımcı hoca olarak görev aldı. En son Hacettepespor’u çalıştıran Karaca’nın yarın (Salı) Pazar’da imzayı atarak göreve başlayacağı öğrenildi.

Karaca’nın yardımcılıklarını ise Sinan Durmuş ve Ahmet Özkaya yapacak. Kaleci antrenörünün ise 1-2 gün içerisinde netleşeceği belirtildi.

Pazar53 editörünün sorularını cevaplayan Karaca, el ele verip Pazarspor’u en üst noktaya taşımak için mücadele vereceklerini ifade ederek, “Geçen yılki takımı iyi izlemiştim. Bu yıl 1-2 maçını izledim. Biraz gayret ve çaba ile iyi neticeler alabileceğimizi düşünüyorum. Pazarspor benim memleketimin takımı. Hep beraber el ele verip en üst noktaya çıkaracağız” dedi. (Kaynak: www.pazar53.com)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
23 Yorum