1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. PAZARSPOR YENİ SEZONU BUGÜN AÇTI
PAZARSPOR YENİ SEZONU BUGÜN AÇTI

PAZARSPOR YENİ SEZONU BUGÜN AÇTI

Pazarspor bugün yaptığı çalışmalar ile 2014–2015 sezonunun hazırlıklarına başladı.

A+A-

 Bu sabah sahaya inen Mavi beyazlı ekip, günde çift idman ile hazırlıklarını sürdürecek. İlk çalışmasını kros yaparak tamamlayan ekip ikinci idmanını da suni çim sahada gerçekleştirdi.

pazars3.20140715001128.jpg

Teknik Direktör Hasan Çelik, yeni sezonun tüm camiaYa hayırlı olmasını dileyerek, “Bismillah deyip başladık. Bu sene çok daha zorlu bir lig mücadelesi olacağını düşünüyoruz. Biz de iyi bir ekip kuracağız. İyi bir takım olacağız. Geçen yılki sıkıntılarımızı yaşamadan lige iyi bir başlangıç yapıp maçlarımızı oynamak için çalışmalarımıza başladık. Sezona güçlü girmek, iyi başlamak, kaynaşmak ve alttan gelen oyuncularımızı alıştırmak için bunlar olağan çalışmalar. Yapacağımız transferler ile de Pazarspor bu sene çok daha iyi bir takım olacaktır. Geçen sene yarım kalan işimiz vardı. Onu tamamladık. Bu sene de sıkıntı çekmeden sezonu tamamlamak istiyoruz. Yapacağımız transferler de az, öz olacak ama bizleri izlemeye gelen taraftarlarımıza iyi futbol izlettirip iyi neticeler alacağımıza inanıyorum. Bu ayın 18’ine kadar Pazar’dayız. Ardından Erzurum’a gideceğiz. 27’sine kadar oradayız. 27’si sabahı bir hazırlık maçı yapacağız Erzurum Büyükşehir Belediyespor ile. Ardından bayram tatili vereceğiz ve bayramdan sonra da tekrar toplanıp ikinci etap kamp çalışmalarına başlayacağız” dedi.

pazars1.20140715001143.jpg

pazars2.20140715001155.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum