1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor zevk vermiyor: 0-0
Pazarspor zevk vermiyor: 0-0

Pazarspor zevk vermiyor: 0-0

Pazarspor prestij maçında evinde ağırladığı Yimpaş Yozgatspor ile 0-0 berabere kaldı. Maçı izleyen az sayıda taraftar tribünlerde adeta uyudu...

A+A-

Lig B 4. Klasman Grubu'nda Pazarspor ile Yimpaş Yozgatspor arasında oynanan karşılaşma golsüz eşitlikle sona erdi.
Maçın ilk yarısında her iki takım da etkili sayılabilecek bir atak geliştiremediler. Karşılaşmanın 2. yarısında ise Pazarspor gole dönük birkaç atak geliştirdiyse de, etkisiz pozisyonlar sonucu değiştirmedi.
22. dakikada gelişen Yozgat atağında Davut’un sağdan getirip ceza alanına gönderdiği topa Vahit dokundu. Top Kılıçaslan’da kaldı
49. dakikada Mikail ceza alanı içinde topla buluştuğu anda şutunu attı. Kaleci Emin iki hamlede topa sahip oldu.
61. dakikada Hasan’ın ortasında Hakan müsait pozisyonda cılız bir kafa vuruşu yapınca kaleci rahat şekilde topa sahip oldu.
72. dakikada bu kez Sadettin kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topa istediği gibi vuramayınca takımı bir golden etti.
Maç da kalan dakikalarda başka pozisyon olmayınca başladığı şekilde golsüz eşitlikle sona erdi.

Stat
: İlçe
Hakemler: Sinan Cem İyihuylu xx, Bora Aladağ xx, Kamil Çetin xx
Pazarspor: Kılıçaslan xx, Fatih xx, Emre xx, Mahmut xx, Hakan xx, Yasin xx (Dk. 52 Mücahit x), Hasan Aydınlı xx, Gökhan xx, Sadettin xx, Ozan xx (Dk. 82 Mehmet Sinan x), Mikail xx (Dk. 65 Erdinç x)
Yimpaş Yozgatspor: Emin xx, Kadir xx, Davut xx, Kemal xx, Fatih xx, Ceyhun xx, Enver xx (Dk. 60 Tahsin x), Hasan xx (Dk. 89 Emrah x), Mert xx, Vahit xx, Sinan xx (Dk. 80 Samet x)
Gol: Yok
Sarı Kartlar: Dk. 5 Vahit, Dk. 26 Ceyhun, Dk. 50 Enver (Yimpaş Yozgatspor), Dk. 14 Hasan Aydınlı, Dk. 22 Ozan, Dk. 70 Emre (Pazarspor)

Toplu Sonuçlar:
Ünyespor 1 - 1 Erzurumspor
Erzincanspor 0 - 1 Y. Kırşehirspor
Pazarspor 0 - 0 Y. Yozgatspor
Tokatspor 1 - 1 Giresunspor
Gelecek Hafta:
Tokatspor  -  Erzincanspor
Y. Kırşehirspor  -  Ünyespor
Erzurumspor  -  Pazarspor
Giresunspor  -  Y. Yozgatspor
Puan Cetveli:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum