1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor’da her gün imza
Pazarspor’da her gün imza

Pazarspor’da her gün imza

Pazarspor, iç ve dış transferde bugün de 2 imza attırdı. Hakan Macit yuvada kalırken, Trabzonspor alt yapısından Arda transfer edildi.

A+A-

Pazarspor, bugün iç transferde Hakan Macit ile yeniden anlaşmaya vararak sözleşmesini 1 yıl daha uzattı. 26 yaşındaki savunma oyuncusu ile bir süredir devam eden görüşmeler bugün sonuç verdi. Hakan Macit geçen yıl bir puanla kaçan Play Off hedeflerine bu sezon el ele vererek ulaşacaklarını söyledi.
Mavi Beyazlılar, dış transferde ise Trabzonspor alt yapısından 20 yaşındaki sağ bek oyuncusu Arda Demiral’i renklerine bağladı. Arda ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.

Pazarspor Transfer Komitesi üyesi Ali Telatar, son transferlerle bir yandan takımın iskeletini korurken diğer yandan da genç ve deneyimli oyuncularla eksik mevkilere takviyeler yaptıklarını söyledi. Telatar, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu da vurgulayarak, “Hakan Macit’in imzasıyla iç transferi tamamlamış olduk. Dış transferde de bazı oyuncularla görüşmelerimiz devam ediyor. Amacımız, geçen sezon kıl payı kaçırdığımız şampiyonluğu bu yıl yakalayarak hedefe ulaşmaktır” diye konuştu.

Bu arada Pazarspor'da Genel Menajerliğe Adem Nebioğlu getirildi.  Daha önce Pazarspor’da futbol oynayan ve çeşitli görevlerde bulunan Adem Nebioğlu’nun Menajer olarak göreve getirildiği belirtildi.

Kulüp Basın sözcüsü Turan Tan, “Bu sezon her yönüyle güçlü  bir Pazarspor oluşturmak için el ele verdik. Profesyonel bir kulübün yapması gereken her şeyin biz daha iyisini yapacağız. Bu nedenle Genel Menajerlik sistemini kurduk. Tüm sorunları profesyonelce menajerlik sistemiyle çözeceğiz. Bu göreve bir atama yapmak için uzun zamandır araştırma içerisindeydik. Yönetim Kurulumuzun istişareleri neticesinde en uygun isim olarak Adem Nebioğlu’nda karar kıldık” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum