1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor’da Tonyalı bıraktı
Pazarspor’da Tonyalı bıraktı

Pazarspor’da Tonyalı bıraktı

Pazarspor Teknik Direktörü Şevki Tonyalı, Yozgat yenilgisinin ardından görevinden ayrıldığını açıkladı.

A+A-

Pazarspor Teknik Direktörü Şevki Tonyalı, 25 yıldır camianın içinde olduğunu belirterek, “Yozgat mağlubiyeti ortaya koyduğumuz hedeften sapma anlamına geldiği için görevden ayrılmayı uygun gördük. Pazarspor benim yuvamdır. Kovulmadım, istifa da etmedim. Bu aşamada takımın yararına olacağına inandığımız, karşılıklı görüşülerek alınan bir kararla Pazarspor Teknik Direktörlük görevimi bırakıyorum. Yozgat maçı sonrası yönetim kurulu arkadaşları ile durum değerlendirmesi yaparak 25 yıldır emek verdiğim takımının daha fazla yıpranmaması adına böyle bir kararı aldık." diye konuştu.
"Takımım için kan değişikliği anlamında daha sağlıklı olacağını düşünmem bu kararda etkili olmuştur." diyen Tonyalı, "Burada önemli olan şahıslar değil kurumun menfaatleridir. Sezon başında başta kulüp başkanımız Sayın Hüseyin Yangın olmak üzere yönetici arkadaşlarımızın bana verdiği güven ve destekle göreve getirildim. Görevi alır almaz da bu takımının hedefinin Play Off olduğunu deklare ederek işe koyulduk. İlk yarı 9 maçta 15 puan toplayarak hedefe olan inancımızı da ortaya koyduk. İkinci yarıda ise her takımın yaşayabileceği bir düşüş trendine girdik. Bu düşüşe rağmen devam ettirdiğimiz hedef inancından son Yozgat maçıyla yaşanan sapma nedeniyle kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda bir karar alma ihtiyacını hissettik.” şeklinde konuştu.
Gelinen noktada bir tıkanıklığın söz konusu olduğunu vurgulayan Şevki Tonyalı, “Biz teknik adamların görevlerini devam ettirebilmeleri maalesef saha sonuçlarıyla alakalıdır. Gelinen noktada bir tıkanıklık varsa ki var, burada da bize düşen görev bu tıkanıklığı açma anlamında karar vermekti. Konu; yaşamımın bir parçası olan, 25 yıllık mazimde acıyı, tatlıyı, sevinci ve üzüntüyü her kademesinde yaşadığım kulübüm Pazarspor’sa, hiç tereddüt etmeden, kişisel menfaatleri gözetmeksizin böyle bir kararı seve seve alırım ve aldım. Pazarsporumuz’a ve benim yerime gelecek olan teknik heyetimize bundan sonraki maçlarda üstün başarılar dilerken, başta bana inanan ve güvenen yönetim kurulu üyelerimize ve en zor günlerimde gerek stadyumda gerekse dışarıda hep yanımda olan, dünyanın en centilmen taraftarlarına , ayrıca aldığımız her sonuçta destek veren basınımızın değerli üyelerine, kamuoyuna sonsuz sevgi ve şükranlarımı sunuyorum.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
22 Yorum