1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor'a 2. yarı öncesi moral verdi
Pazarspor'a 2. yarı öncesi moral verdi

Pazarspor'a 2. yarı öncesi moral verdi

Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, pazar günü oynanacak 2. yarının ilk müsabakası Bayrampaşa maçı öncesi Pazarspor idmanını takip etti, oyunculara soyunma odasında seslendi:

A+A-

Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan beraberinde Kaymakam Refiki Mustafa Karali, İlçe Jandarma Komutanı Gökhan Erer, İlçe Emniyet Müdürü Güngör Kaptan, siyasi parti ilçe başkanları ve STK temsilcileri ile bu hafta sonu Pazar İlçe Stadı’nda oynanacak 2. yarının ilk müsabakası olan Bayrampaşaspor maçı öncesinde Pazarspor’a moral ziyaretinde bulundu.

pazars4-001.jpg

Kaymakam Aslan, takımın verimli bir kamp dönemi geçirmiş olduğunu düşündüklerini vurgulayarak, takıma yeni katılan oyunculara hoş geldiniz dedi.

2. yarının başarılarla dolu geçmesini temenni eden Kaymakam Aslan, bu hafta oynanacak Bayrampaşa maçından da iyi bir skor istediklerini vurgulayarak takıma başarılar diledi.

pazars3-001.jpg

“İlçe olarak, taraftarlar olarak Pazarspor’un kazanmasını istiyor ve sonuna kadar destekliyoruz.” ifadeleri ile oyunculara seslenen Kaymakam Aslan, “Bizler tribün olarak başarıyı özledik. Sezona çok iyi bir başlangıç yapamadık fakat 2. yarıda istediğimiz sonuçları alacağınıza yürekten inanıyor ve bu dönemde başarılı bir sezon geçirmenizi diliyorum.” dedi.

pazars2-001.jpg

Ardından futbolcular adına söz alan takım kaptanı Evren Kürkçü ise yaptığı açıklamada, “1. yarıda aldığımız kötü sonuçları düşünmüyoruz. Önümüzde 17 maç daha var. Yeni transferlerimizle 2. Lig’de kalacağımıza inanıyoruz. Yanımızda olduğunuzdan ve bize verdiğiniz desteklerden dolayı takım arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

pazars1-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum