1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor'a baklavalı moral desteği
Pazarspor'a baklavalı moral desteği

Pazarspor'a baklavalı moral desteği

Ordu maçına hazırlanan Pazarspor'un antrenmanına katılarak futbolculara moral verdi, yeni Teknik Direktör Şevki Tonyalı ve ekibine de başarı dilediler.

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Türkiye Faal Antrenörler Derneği Rize Şube Başkanı Bilal Karafazlı ve beraberindekiler ile Pazarspor eski yönetim kurulu üyesi ve Ankara Temsilcisi Bahattin Bozkurt, Pazarspor antrenmanına katılarak futbolculara moral verdi, yeni Teknik Direktör Şevki Tonyalı ve ekibine de başarı dilediler.

baklava.jpg

Teknik Direktör Şevki Tonyalı ve yardımcı antrenör Sinan Durmuş ile kaleci Antrenörü Özgür Atalay’ın nezaretinde Pazar günü deplasmanda oynanacak Ordu maçının hazırlıklarını suni çim sahadaki antrenmanla devam ettiren Pazarspor ekibine tatlı ikram ederek moral veren heyet adına konuşan Bahattin Bozkurt, “Sizlere güveniyoruz. İnşallah Ordu maçını kazanıp o moral ile devamını getirecek ve Pazarspor’u hızlı bir şekilde yukarılara taşıyacaksınız.” dedi.

pazarspor3-004.jpg

Ekibe teşekkür eden Pazarspor Teknik Direktörü Şevki Tonyalı, “Umudumuzu koruyoruz. Ordu maçıyla yeni bir sayfa açıp, Ordu’da iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Futbolcularımızdaki umudu yeniden yeşertip, özgüvenimizi kazanarak yola devam edeceğiz. Ben umutluyum. Öncelikle kafamızda bu işi başaracak sonra da sahaya yansıtacağız” diye konuştu.

pazarspor2-005.jpg

Tonyalı, transferle ilgili soruya verdiği cevapta ise, görevi devralmadan önce takıma takviyeler yapıldığını ve önlerinde bir haftalık daha süre bulunduğunu belirterek, “Yarın zaten Ordu’ya hareket edeceğiz. Önümüzde 8-10 günlük bir transfer süresi daha var. Defans ve forvete birer oyuncu daha alabiliriz.” ifadelerini kullandı.

pazarspor1-005.jpg

İşte haberin detayı ve açıklamaların tamamının yer aldığı o video: 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum