1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor'a bir çiçekle bahar geldi
Pazarspor'a bir çiçekle bahar geldi

Pazarspor'a bir çiçekle bahar geldi

Pazarspor'da hoca değişikliğinin ardından Halide Edip Adıvarspor karşısında ortaya konan iyi futbol ve alınan 3-0'lık galibiyet camiada yüzleri güldürdü. İşte maç sonrası coşku ve hocanın açıklamaları ile soyunma odasında yaşananlar.

A+A-

Pazarspor’da haftalar sonra gelen 3 puan ve 3 gollü galibiyet yüzleri güldürdü. Maç boyunca oyunu kontrolünde tutan Pazarspor, maç sonunda farklı galibiyetle haftayı 3 puanla kapatmanın coşkusunu yaşadı.

sinanbayraktar-001.jpg

Maçın ardından basın mensuplarına değerlendirmede bulunan takımın çiçeği burnunda teknik direktörü Sinan Bayraktar, haklı bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, “Pazarspor bu liglerin köklü kulüplerinden biri. Hem 2 ve hem de 3. Lig’de Rize’yı yıllarca Türk Futbolunda temsil etmiş bir kulüp. Buradaki yeri yakışmıyor. Üst üste alınan kötü sonuçlar sonrasında bu durumlardan çıkmak kolay iş değil. İlk maçımızda böyle bir skorla galip gelmemiz beni de memnun etti. Oyuncularımız son derece iyi mücadele ettiler. Memnunum. Futbolcularıma teşekkür ediyorum. Maça gelen az sayıda taraftar da bizi desteklediler. Uzun yıllar önce Rize’de futbol oynamıştım. Taraftarımız her sonuç sonrasında takımına destek verir. Tabii ki lig çok uzun bir maraton. Daha önümüzde çok maç var.  Bu güzel bir başlangıç oldu. İnşallah devamını getiririz.” dedi

Kadro zenginliği ile ilgili bir soruya ise Bayraktar şu cevabı verdi: “Buna 2-3 maç oynadıktan sonra, en azından devre arasında cevap verebilirim. Tabii ki her takım transfere açıktır. Biz de noksan gördüğümüz yerlere transferler yapacağız.”

Taraftarlara da mesaj gönderen Bayraktar, “Bu tip durumlarda taraftarın küsmesi doğal. Biraz çekiliyor ama biz Pazarspor’u yaşatmamız için taraftara ihtiyacımız var. Bundan sonra maçlara gelsinler, bize destek versinler.” diye konuştu.

sev1.jpg

SOYUNMA ODASINDA COŞKU

Maç sonrası oyuncular soyunma odasında büyük coşku yaşarken kulüp başkanı Hüseyin Yangın da bu sevince ortak oldu.

Futbolcuları tek tek sarılarak tebrik eden Yangın’dan oyuncular ek prim talebinde bulundular.

Yangın ise “Kaybettikleriniz ne olacak?” diyerek “1 maçla olmuyor. Çok da güzel oynadınız, tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
16 Yorum