1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor'a destek için toplandılar
Pazarspor'a destek için toplandılar

Pazarspor'a destek için toplandılar

Pazarspor kulübünün kendi ayakları üzerinde duracak bir yapıya kavuşturulması için başlatılan çalışmalar kapsamında bir toplantı yapıldı.

A+A-

Abdullah UZUN - Pazar İlçe Kaymakamı Yalçın Sezgin başkanlığında, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kavruk, İlçe Jandarma Komutanı Bilgehan Yeşilyurt, Çay-Kur Genel Müdür yardımcısı Osman Keser, Pazar’da bulunan Çaykur Çay Fabrikası Müdürleri, Müdür yardımcıları, Muhtarlar ve Sivil toplum örgütlerinin katılımıyla Pazar Belediyesi Kültür salonunda pazarspor’a destek sağlanması amacıyla bir toplantı yapıldı.

Pazarspor’un kendi ayakları üzerinde duracak güze kavuşması ve 2.lig de kalıcı olması için ilk Toplantı Başkan Hüseyin Yangın tarafından tertip edilmişti. Alınan karar gereği bu kez Çay üreticilerinden destek alınması için bir araya gelen katılımcılara ilk konuşmayı İlçe Kaymakamı Yalçın Sezgin yaptı. Sezgin konuşmasında şunları söyledi. “Pazarspor’un ilçemizi başarı ile temsil edebilmesi için maddi desteğe ihtiyacı vardır. Çay üreticilerinin kendi takımlarına mutlaka sahip çıkması gerekiyor. Çay paralarından kesilen meblağ bir ayda sigaraya verilen para kadar tutmamaktadır. Sigara İnsan sağlığına zarar verirken Spor gençlerimizin beden ve ruh sağlığını teminat altına almaktadır. 2.5 trilyona yakın harcaması bulunan Pazarspor, maddi anlamda kalıcı destek bulamadığı takdirde zor duruma düşecektir. Biz bu toplantıyı Pazarspor’a ne şekilde katkı yapabiliriz diye tertip ettik. Katılımcıların ilgi ve alakasını bekliyoruz” dedi.

Daha sonra Çay-Kur Genel Müdür yardımcısı Osman Keser ise yapılması gerekenleri şu şekilde açıkladı; “Çay Fabrika müdürleri ve Muhtarlar ile Alım yerlerinde çalışan Eksperler bu işi koordineli bir şekilde yapmalıdırlar. Pazarspor’un hazırlamış olduğu taahhütnameler tüm alım yerlerine dağıtılacaktır. Üreticilerden alınan bu taahhütnameler daha sonra Fabrika Müdürlerine teslim edilecektir. Müdürlerimizin bize teslim ettikleri bu belgelerle çok cüzi miktarları tutan fakat toplamda büyük rakamlara ulaşan bu paralar, Pazarsporumuzun maddi anlamda rahatlamasında kullanılacaktır. Pazarspor Rize ilini başarı ile temsil etmektedir. Rize Valimiz ve İlçe Kaymakamımızın bu konu hakkında göstermiş oldukları gayretli çalışmalarını takdirle karşılıyorum. Pazar, sporda öncü bir ilçedir. Bu konumunu devam ettirebilmesi için Pazar halkının sahip çıkması gerekiyor. Maddi anlamda büyük masrafların yapıldığı kulüp bir veya iki kişinin eline bırakıldığı takdirde ilelebet devam edemez.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız