1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor'a sol bek takviyesi
Pazarspor'a sol bek takviyesi

Pazarspor'a sol bek takviyesi

Pazarspor, Ünyespor'dan sol bek oyuncusu Savaş Öztürk ile 2 yıllık mukavele imzaladı. 27 yaşındaki oyuncu Yozgat kampına katılıyor.

A+A-

Pazarspor dış transferde Ünyespor’da top koşturan 27 yaşındaki sol bek oyuncusu Savaş Öztürk ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Savaş’ın, Yozgat’taki sezon öncesi hazırlık kampına katılacağı ve hazırlık maçlarında oynayabileceği ifade edildi.

As Başkan Doğan İnce Teknik Direktör Şevki Tonyalı’nın raporları doğrultusunda kadronun eksik bölgeleri için transfer komitesi olarak yaptıkları araştırma neticesinde Savaş’ın transferinin gerçekleştirildiğini söyledi.
Savaş Öztürk de, Mavi Beyazlı formayı giymekten gurur duyduğunu ve A Klasmanına yükselmek için mücadele vereceğini belirterek, “Daha önce de Eskişehirspor, Çankırıspor, Siirt Jetpa ve Ünyespor’da top koşturdum. Şimdi ise Pazarspor’u hedefi olan bir takım olduğu için seçtim. İnşallah beni tercih edenleri utandırmayacağım” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum