1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. PAZARSPOR'A STK'LARDAN BAKLAVALI MORAL
PAZARSPOR'A STK'LARDAN BAKLAVALI MORAL

PAZARSPOR'A STK'LARDAN BAKLAVALI MORAL

Pazar'da STK temsilcileri, Kaymakam ve Belediye başkanının da katıldığı programla, idman sonrası Pazarspor ekibine tatlı ikram edildi.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Pazarspor’da Göztepe maçı sonrası göreve getirilen Teknik Direktörü Oktay Çevik ve futbolculara Gümüşhane maçı öncesinde Kaymakam Selçuk Aslan ve Belediye Başkanı Ahmet Basa’nın da katıldığı programla idmanda baklava ikramında bulunuldu.

adnanakkaya2.jpg

Kalan son 5 maçta Pazarspor’un başarılı olması için her türlü desteği vereceklerini ifade eden ve STK’lar adına açıklamada bulunan Sınırlı Sorumlu 53/8 Sayılı Pazar Tarımsal Kalkınma Kooperatifi başkanı Adnan Akkaya, “Pazarspor bizim için çok önemlidir. Oktay Çevik hocamızın da göreve gelmesiyle yeni bir heyecan ve motivasyon yakalanacağına inanıyoruz. Bugün yeni teknik ekip ve futbolcuklarımıza zorlu Gümüşhane deplasmanı öncesinde moral olması açısından tatlı ikramında bulunduk.” dedi.

kaymakam.20150402185830.jpg

Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan ise yapığı açıklamada, “Taraftarlar olarak Pazarspor’un kazanmasını istiyor ve sonuna kadar destekliyoruz. Çok iyi başladığımız bir sezonda maalesef 2. dönemde istemediğimiz sonuçlarla kötü bir noktaya doğru gittik. Burada yönetim teknik heyet de değişikliğe gitti. Takımda ciddi emekleri olan Hasan Çelik hocamıza teşekkür ediyorum, Oktay Çevik hocamıza hoş geldiniz diyerek başarılar diliyorum. Bizler tribün olarak başarıyı özledik, galibiyeti özledik. Futbolcularımızdan istediğimiz daha hırslı olsunlar, tribünler onlarla coşsun. Psikolojide motivasyon da teşvik, sırt sıvazlamak da vardır, sitem etmek de vardır. Pazarspor seyircisi oyuncularını alkışlamak istiyor, sitem etmek istemiyor.” diye konuştu.

cevik2.jpg

paz1.20150402190332.jpg

paz2.20150402190348.jpg

galeri.gif

video1.png



 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum