1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor'da altyapı seçmeleri
Pazarspor'da altyapı seçmeleri

Pazarspor'da altyapı seçmeleri

Pazarspor Teknik Direktörü Şevki Tonyalı, bugün altyapıdaki oyuncuları deneme maçında izleyerek A takım için notlar tuttu.

A+A-

Alt yapıda seçme heyecanı
Pazarspor alt yapısında bugün A takım heyecanı yaşandı. Pazarspor Teknik Direktörü Şevki Tonyalı yardımcısı Besim Koçal ile birlikte, Pazarspor alt yapısındaki oyuncularla; Trabzon, Of, Ardeşen ve İstanbul’dan gelen bazı futbolcuların katıldığı kadroyu ikiye bölerek bir gösteri karşılaşması yaptırdı. Altyapı hocaları İsmail Payal ve Kadem Morgül'ü de yanına alarak maç boyunca sürekli not tutan Pazarspor Teknik Direktörü Şevki Tonyalı, alt yapıya büyük önem vereceklerini belirterek,

“Pazarspor’un uzun vadede başarılara imza atması için alt yapı desteği şart. Bizim geçmişten gelen köklü bir altyapımız var. Geçtiğimiz yıl da gerçekten büyük başarılar elde edildi. Bu sezon ise yavaş yavaş alt yapının meyvesini yiyeceğimize inanıyorum. Bugünkü seçmelerde A takım ile çalışabilecek oyuncuların tespitini yaptık. Ancak kısa sürede karar veremeyiz. Salı günü yine aynı şekilde bir çalışma daha yapacağız. Kadroya giremeyecek oyuncularımız morallerini bozmasınlar. Kendilerini izlemeye devam edeceğiz. İyi gördüklerimizi tekrar kadroya dahil edeceğiz.” şeklinde konuştu.

İç transferde görüşmeler sürüyor
Teknik Direktör Şevki Tonyalı, bu sezon 2. ligdeki 3. yıllarında mutlaka yükselme grubunda mücadele etmeyi arzuladıklarını da belirterek, “Bu nedenle kadromuzu güçlü ve zirveye oynar bir yapıda şekillendireceğiz. Öncelikle iç transferde takımın iskeletini mutlaka korumak istiyoruz. Mikail ile bugün yapılan görüşmede anlaşmaya varıldı. Gökhan ile zaten anlaşma sağlanmıştı. Ramazan ve Murat Canca ile sorun yok. Hasan ve Hakan Macit süre istediler. İkisi de Pazarspor’da oynamak istiyorlar. Ortak müşterekte buluşacağımızı umuyorum. Diğer oyuncularla kısım kısım görüşmeler devam ediyor. Bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Dış transferde ise öncelikle kale, Orta saha ve forvete nokta transferler yapmayı hedefliyoruz. Görüştüğümüz birçok oyuncu var. Ancak net karar vermeden kamuoyu ile bu isimleri paylaşmak doğru değil. Sadece şunun bilinmesinde fayda var ki hepsi kendi alanlarında değerli oyuncular.” Diye konuştu.

Topbaşı 5 Temmuz’da
Pazarspor Teknik Direktör Şevki Tonyalı 5 Temmuz’da kendi tesislerinde topbaşı yaparak yeni sezonun startını vereceklerini de kaydederek, “15 gün kendi tesislerimizde çalışacağız. Ardından da Nevşehir ya da Yozgat’ta kampa gireceğiz. Lige çok iyi bir şekilde hazırlanmak istiyoruz. Kamp öncesinde kendi tesislerimizdeki 15 günlük sürede iç ve dış transfer çalışmalarını tamamen bitirmek istiyoruz. 23 Temmuz’da başlayacak kampta ayrıca Corner Cap turnuvasına katılarak lig öncesi ilk ciddi sınavımızı vereceğiz. Buradaki çalışmalarımız daha çok lige dönük hazırlıklar şeklinde olacak. Lige iyi bir başlangıç yaparak taraftarımızla her maç ayrı bir coşku yaşayacağız. Bu anlamda herkesin Pazarspor’a sahip çıkarak sabırla desteklemelerini bekliyoruz. Hedefimiz kesinlikle zirvedir. Pazarspor rotasını belirlemiştir. Bizim amacımız da bu yolda bir adım daha öne çıkmaktır.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız