1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor'da Bayrampaşa hazırlıkları devam ediyor
Pazarspor'da Bayrampaşa hazırlıkları devam ediyor

Pazarspor'da Bayrampaşa hazırlıkları devam ediyor

2. yarının ilk maçında Pazar günü kendi sahasında Bayrampaşaspor ile karşılaşacak olan Pazarspor çalışmalarını sürdürürken teknik direktör Turgut Kural ile yeni transferlerden Pazar53'e özel açıklamalar geldi:

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Pazar günü saat 13.00’de Pazar İlçe Stadında Bayrampaşaspor ile 2. yarının ilk maçına çıkacak olan Pazarspor, çalışmalarını devam ettiriyor.

turgutkural-001.jpg

Teknik Direktör Turgut Kural, kamp dönemi ve gelinen nokta ile ilgili yaptığı açıklamada, “Antalya’da 14 gün devam eden kamp dönemi ile lige iyi bir hazırlık yaptık. 2 hazırlık maçı oynadık. Takım olarak Pazar’a hem fizik hem de teknik olarak iyi bir mesafe alarak geldik. Amacımız 2. yarıya iyi bir başlangıç yaparak takımımız ligde tutmaktır. İnanıyorum ki sezon sonunda Pazarspor’un ligde kalmasını hep birlikte kutlayacağız. Devre arası transferleri kolay değildir. Çok iyi takip etmek gerekiyor. Bizler de bu anlamda gerekli araştırmaları yaparak transferlerde bulunduk.  Transfer sezonunun kapanmasına 12-13 gün daha var. Stoper ve santrafor mevkilerimize takviyeler düşünüyoruz. Kulüp ve taraftar olarak hep beraber kenetlenmek zorundayız.” dedi.

yenitransferler1.jpg

Yeni transferler de yaptıkları açıklamada Pazarspor’un ligde kalması için mücadele vereceklerini ifade ettiler.

İşte futbolcular ve teknik direktör Turgut Kural’ın açıklamaları: 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum