1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor'da Birinci veda etti
Pazarspor'da Birinci veda etti

Pazarspor'da Birinci veda etti

Pazarspor Teknik Direktörlüğü görevi sezon sonu itibariyle sona eren Mehmet Birinci, bugün ilçeye gelerek veda ziyaretleri yaptı.

A+A-

Ercan Ertemçöz’ün istifasıyla ikinci periyotta Pazarspor Teknik Direktörlüğüne getirilen Mehmet Birinci sezon sonunda görevinin dolmasının ardından bugün Pazar’a gelerek veda ziyaretlerinde bulundu.
Pazar53 bürosunu ziyaret ederek destek veren herkese teşekkürlerini sunan Birinci, “Pazarspor Kulüp Başkanı Hüseyin yangın ve Yönetim Kurulu üyeleri ile taraftarından sporcusuna, ilçe halkından takımı yürekten destekleyen tüm camiaya kadar herkese teşekkür ediyorum. Pazarspor taraftarlarından beklentilerine tam olarak karşılık veremediğimiz için özür diliyorum. Burada görev sürem sona erdi. Ancak güzel dostluklar ve anılarla ayrılıyorum. Özellikle basın mensubu arkadaşlara takımın başarısı için verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Her zaman Pazarspor’un yanında olacağım. İnanıyorum ki Pazarspor gelecek yıl yeni bir vizyon ile bir adım daha başarı grafiğini yükselterek grupta hedefe ulaşacaktır.” Dedi

Başkan Hüseyin Yangın’ın kongrede aday olmayacağı yönündeki açıklamalarıyla ilgili düşüncelerini de aktaran Teknik Direktör Birinci, “Pazar’da gördüğüm kadarıyla herkes Sayın Başkanın devam etmesini istiyor. Şahsi kanaatim, Sayın Yangın’ın iyi bir Pazarlı ve Pazarsporlu olduğu yönündedir. Bu takımla devam etmesi gerektiğine inanıyorum. Yeni bir ekip ve heyecanla yoluna devam ettiği takdirde Pazarspor’un hedefe ulaşacağına inanıyorum. Görev süremiz içerisinde kırdığımız insanlar olduysak her birinden özür dilerim. Tüm camiaya da bundan sonra başarılarının devamını dilerim” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum