1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. PAZARSPOR'DA ÇEVİK'LE TAMAM MI DEVAM MI?
PAZARSPOR'DA ÇEVİK'LE TAMAM MI DEVAM MI?

PAZARSPOR'DA ÇEVİK'LE TAMAM MI DEVAM MI?

Son 5 haftada Pazarspor teknik direktörlüğüne getirilen Oktay çevik, yeni dönemde Pazarspor'la devam edecek mi?

A+A-

Pazarspor’da üst üste alınan kötü sonuçların ardından küme düşme tehlikesi ortaya çıkınca Hasan Çelik ile yollar ayrılıp yerine Oktay Çevik göreve gelmişti.

Kalan 5 haftada alınan galibiyetlerle işi son haftaya bırakmayan ve 4 maç sonra kümede kalmayı garantileyen Pazarspor’da yeni dönemde teknik kadroda nasıl bir süreç yaşanacağı, Haziran ayında yapılacak Pazarspor Olağan Kongresinden sonra netleşecek.

Pazar53 editörünün sorularını cevaplayan Oktay Çevik, “Kritik bir süreçte takımı teslim aldık. 1 mağlubiyet, dönülmesi zor işlere neden olabilirdi. Şükürler olsun ki gerek basın, gerek taraftar ve STK’lar bize geldiğimiz dakikadan itibaren müthiş destek ve moral verdiler. Herkes Pazarspor’u sahiplendi ve biz de aslanlar gibi mücadele edip istediğimizi aldık.” diye konuştu.

Pazar53 editörünün, Pazarspor’da önümüzdeki sezon çalışıp çalışmayacağı yönündeki sorusuna ise Çevik, “Ben Pazarspor’un yalnızca teknik direktörü değil aynı zamanda taraftarıyım. Pazar benim memleketim. Çağırdılar geldim. 5 maçlık anlaşmıştık. Bu yıl kongre dönemi. Haziran’daki kongrenin ardından Pazarspor’da teknik direktörlük konusu da netleşir. Bizim için dediğim gibi kalıp kalmamak farklı bir konu. Ben Pazarspor taraftarıyım. Mühim olan bu.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum