1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor'da Civelek yuvaya döndü
Pazarspor'da Civelek yuvaya döndü

Pazarspor'da Civelek yuvaya döndü

Pazarspor'un emektar oyuncusu Aykut Civelek 1461 Trabzonspor'dan Pazarspor'a transfer oldu.

A+A-

2004 yılında Pazarspor alt yapısında göreve başlayan, 2010 yılında profesyonel olan ve bir de şampiyonluk gören Aykut Civelek 1461 Trabzonspor’dan Pazarspor’a transfer oldu. Civelek, yıllık anlaşmaya imza attı.

Pazarspor alt yapısından yetişen Aykut Civelek Giresunspor, Orduspor ve 1461 Trabzon turlarının ardından yeniden yuvasına dönüş yaptı. Başarılı sol bek oyuncu Mavi Beyazlı ekiple bir yılık anlaşmaya vardı.

Yapılan görüşmelerin ardından düzenlenen imza törenin duygularını dile getiren Civelek, “Pazarspor bana teklifte bulundu, anlaştık. Bunun için de Pazarspor'a döndüğüm için mutluyum. Sözümüzü verdik, inşallah yerine getirmek de nasip olur ve her şey güzel olur. Sakatlıksız sorunsuz sonunda da şampiyonluk olan bir sezon olursa da bizim için iyi olur.” dedi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum