1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor'da galibiyet coşkusu
Pazarspor'da galibiyet coşkusu

Pazarspor'da galibiyet coşkusu

Pazarspor'un kendi sahasındaki ilk maçında en yakın rakibini 1-0 mağlup etmesi maç sonrası büyük bir sevince neden oldu. Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, Belediye Başkanı Ahmet Basa ve Cumhuriyet Başsavcısı Emre Tunay; soyunma odasında ekibi tebrik etti:

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
TFF 3. Lig 2. Grup 24. hafta maçında Pazarspor, kümede kalma anlamında 6 puanlık maçta, Adıyaman 1954 Spor’u onarım nedeniyle 10 aydır kapalı kalan stadında ağırladı.

paz004.jpg

Zor geçen maçı tek golle kazanan ve 29 puanla 13. sıraya yerleşen Pazarspor’da galibiyetin ardından büyük sevinç yaşandı. 

paz003.jpg

Maçın ardından Pazar53 kamerasına konuşan Pazarspor Teknik Direktörü Ergün Aytekin, taraftara iyi bir maç izlettiremedikleri için üzgün olduklarını ancak alından galibiyet ve 3 puanın sevincini yaşadıklarını söyledi.

paz002-001.jpg

Bu arada Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi de Belediye Başkanı Ahmet Basa ve Cumhuriyet Başsavcısı Emre Tunay ile birlikte soyunma odasında Pazarsporlu oyucular ve teknik heyeti tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

paz001.jpg

galeri.gif

Teknik Direktör Ergün Aytekin’in açıklamaları ve diğer görüntüler haberin videosunda:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum
İlgili Haberler