1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. PAZARSPOR'DA GALİBİYET NELERİ DEĞİŞTİRDİ?
PAZARSPOR'DA GALİBİYET NELERİ DEĞİŞTİRDİ?

PAZARSPOR'DA GALİBİYET NELERİ DEĞİŞTİRDİ?

Evinde 9 kişi kaldığı maçta Bugsaş AŞ'yi 4-2 mağlup eden Pazarspor'da maç sonrası hoca bakın neler dedi:

A+A-

Pazarspor'da haftalar sonra gelen galibiyet yüzleri güldürdü. Alınan galibiyetle kötü günlerin geride kaldığını söyleyen teknik direktör Hasan Çelik, taraftara da seslenerek, tribünleri doldurup destek vermelerini istedi.

paz1.20150222232051.jpg

Pazarspor Teknik Direktörü Hasan Çelik, bu galibiyet ile kendilerine geldiklerini ifade ederek, “İkinci yarıya kötü başlamıştık; maç kazanamıyorduk. Bugsaş maçına çıkarken de bunun stresi vardı. Daha önce de söylediğimiz gibi bizim takım bu ligin iyi takımlarından biri. Bir maç kazandığında daha iyi yerlere geleceğimizi söylemiştik. Bu maçı da sahamızda oynuyorduk ve kazanmamız gerekiyordu. Sporcu kardeşlerimiz kendilerine verilen görevleri en iyi şekilde yerine getirdiler. Önce 10 kişi ardından da 9 kişi kaldık ama 4–1 öne geçtik. Baktığımızda sahada güzel işler yapan, takım halinde oynayan bir ekibimiz vardı. Yavaş yavaş taşlar yerine oturuyor. Oturduktan sonra da bu takım çok daha iyi yerlere gelecektir. Bizim hedefimiz önce ligde kalmak sonra da üst sıralara oynamaktır. O anlamda da kötü başlamış olsak da bundan sonrası çok daha iyi olacaktır ve bu galibiyetlerin de devamı gelecektir” dedi.

hasanhoca_mika.jpg

Taraftarın takıma küsmemesi gerektiğinin de altını çizen Çelik, galibiyet serisinin başladığını ve ilerleyen haftalarda daha fazla taraftarın maçları takip edeceğine inandığını söyledi.

video1.png


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum