1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. PAZARSPOR'DA GENÇLER SÖZLEŞME YENİLEDİ
PAZARSPOR'DA GENÇLER SÖZLEŞME YENİLEDİ

PAZARSPOR'DA GENÇLER SÖZLEŞME YENİLEDİ

Pazarspor’da geçen yıl profesyonel yapılan gençler, bu yıl da sözleşmeye imza attılar.

A+A-

Pazarspor’un gelecek vaat eden genç yetenekleri Kadir Çelik, Mehmet Aytemiz, Maksut Birben, Cem Aktaş ve Reşat Şen Mavi Beyazlı formalarını giyerek sözleşmelerini imzaladılar.

paz1-003.jpg

Pazarspor’un alt yapısından yetişen gençler, “İnşallah bu yıl bizim yılımız olacak. Pazarspor’un başarısı için çok çalışıp, üzerimize düşeni yerine getireceğiz.” dediler.

paz2-002.jpg

Pazarspor Basın Sözcüsü Musa Tafralı da yağtığı açıklamada, “Pazarspor’umuzun geleceği olan, alt yapımızdan yetişen gençlerimiz ile sözleşmeleri yeniledik. Pazarspor olarak gençlerimizden çok şeyler bekliyoruz. Hem kendi gelecekleri, hem de Pazarspor’un başarısı için çok çalışmaları gerekmektedir. İnşallah güzel yerlere geleceklerdir. Bu gençlerimizin bugün profesyonel takımda olmaları ve başarıları alt yapılarımızda yer alan diğer sporcularımız için de güzel örneklerdir” dedi.

cem.jpg

resat.jpg

mehmet.jpg

maksut.jpg

kadir-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum