1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor'da hoca bilmecesi!
Pazarspor'da hoca bilmecesi!

Pazarspor'da hoca bilmecesi!

Pazarspor Ercan Ertemçöz’ün istifasıyla boşalan teknik direktörlük için arayışlarını sürdürüyor. Yönetim bugün Şevki Tonyalı ile görüştü.

A+A-

Pazarspor hocasını arıyor
Pazarspor Teknik Direktörlük konusunda Mehmet Birinci ve şevki Tonyalı ile görüşme yaptı. Karar ise, son yapılacak Yönetim Kurulu Toplantısında açıklanacak.
Telatar Birinci’yle anlaştı
Pazarspor Ercan Ertemçöz’ün istifasıyla boşalan teknik direktörlük için arayışlarını sürdürüyor. Asbaşkan Hasan Telatar Trabzon’da Cumartesi günü Mehmet Birinci ile görüşerek prensip anlaşmasına vardı. Yönetim Kuruluna bilgi veren Telatar, kesin kararın açıklanmasını istedi. Akşam toplanan Pazarspor Yönetim Kurulunda ise Pazar günü Şevki Tonyalı ile görüşme yapılması kararı çıktı. Saat 12.00’de 2. başkan Erdal Hoşver’in ofisinde gerçekleşen toplantıdan sonra ise basına kulüpten gerekli açıklama yapılamadı. Basın Sözcüsü Erdoğan Pınar henüz bir karara varamadıklarını ve beklemede olduklarını söylerken Kulüp başkanı Hüseyin Yangın Teknik Direktör konusunda Yönetimin alacağı karara saygılı olacağını ve hiçbir şekilde müdahalede bulunmayacağını ifade etti.
Tonyalı 2 saat görüştü
Pazar’da ikinci Başkan Erdal Hoşver’in ofisinde gerçekleşen ve 5 Yöneticinin hazır bulunduğu görüşmede Pazarspor için her zamankinden daha fazla hazır olduğunu ifade eden Şevki Tonyalı, “Sezon başında basına da yansıyan irademin arkasındayım. Görevden kaçmam. Beni akşam saatlerinde arayarak Pazarspor Teknik Direktörlüğü konusunda görüşme yapmak istediklerini söylediler. Saat 12.00’de görüşme gerçekleşti. Projelerim ve çalışma stratejim soruldu. Gerekli açıklamaları, çalışma sistemimi ve hedeflerimi ortaya koydum. Bugüne kadar Pazarspor’u hep kendi yuvam olarak gördüm ve hiçbir zaman ön şart öne sürmedim. Bu görüşme de aynı paralelde gerçekleşti. Gayet olumlu ve karşılıklı diyalog çerçevesinde geçen bu görüşmenin akabinde Yönetim Kurulu, tercihini belirleyip fikirlerini kamuoyuyla paylaşacaklarını ifade ettiler.” Dedi. (Hızır TONYALI)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum