1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. PAZARSPOR'DA İBRE OKTAY ÇEVİK'TEN YANA
PAZARSPOR'DA İBRE OKTAY ÇEVİK'TEN YANA

PAZARSPOR'DA İBRE OKTAY ÇEVİK'TEN YANA

Pazarspor'da kongrenin ardından teknik direktör konusu için düğmeye basıldı. İlk tercih Oktay çevik olarak öne çıkarken Cumartesi günü yapılacak görüşmede konu netlik kazanacak.

A+A-

Pazarspor teknik direktör konusunda ilk görüşmeyi Oktay Çevik’le yapacak. Geçen yıl son 5 maçta göreve gelen Çevik, alınan başarılı sonuçların ardından bitime 1 maç kala takımı kümede tutmayı başarmıştı.

5 maçlık periyotta elde edilen başarı, yönetimde Oktay Çevik ile devam etme eğilimi oluştururken, tecrübeli hoca, görüşme için Pazar’a davet edildi. Oktay Çevik’in Cumartesi günü İstanbul’dan Pazar’a gelerek Başkan Vekili Osman Telatar ve transfer komitesi üyeleriyle masaya oturacağı öğrenildi.

Son kongrede Başkan Hüseyin yangın’ın “Bu sezon gerekli destekler sağlanmazsa başarı beklemeyin” şeklindeki sözleri ve yönetim kurulu listesinin azaltılması endişeye neden olurken özellikle takım oluşturmada nasıl bir bütçe ortaya çıkacağı merak konusu oldu.

Pazar günü yapılan kongrede yeniden başkan seçilen Hüseyin Yangın Kulübü devretmeye hazır olduğunu ancak talipli olmadığı için devam edeceğini söyleyerek, “Ama illa da devam edeceksem bundan sonraki dönemde gerçekten geliriyle gideri eşit, 1 Lira borçlanmadan bir 2 yıl vaat ediyorum. Bu 2 yılda kan ve gözyaşı da olacak. Teknik anlamda büyük sıkıntılar çekmeye de hazır olun. Bu kulübün bir alt lige düşme ihtimalini de göz ardı etmeyin. Ben size başarılı veya yukarıda bir hedef göstermiyorum.” ifadelerini kullanmıştı.

Bu ifadeler sonrasında yeni hocaya nasıl bir tablo sunulup ne isteneceği ise Oktay Çevik ile yapılacak görüşmeden sonra netlik kazanacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum