1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. PAZARSPOR'DA MORALLER TAVAN YAPTI
PAZARSPOR'DA MORALLER TAVAN YAPTI

PAZARSPOR'DA MORALLER TAVAN YAPTI

Haftayı Nazilli deplasmanında attığı üç gol ve üç puan ile kapatan Pazarspor, Pazar günü evinde oynayacağı Gölbaşı maçına moralli hazırlanıyor.

A+A-

Sezonun bitimine iki hafta kala Pazar günü sahasında Gölbaşıspor’u konuk edecek olan Pazarspor, hazırlıklarını sürdürüyor. 36 puan ile 11. Sırada yer alan mavi beyazlı ekip, Gölbaşı maçını kazanması halinde son haftaya matematiksel olarak ligde kalmayı garantileyerek girecek.

Teknik Direktör Oktay Çevik, taraftarlara seslenerek, “Bu kritik ve çok önemli müsabakada her zamankinden fazla taraftar desteğine ihtiyacımız var. Mutlak kazanmamız gereken müsabakada 12. adamın desteği ve baskısı ile sahadan üç puanla ayrılarak 2. Ligdeki yolumuza devam etmeliyiz. Koşulsuz, şartsız 90 dakika tam destekle tüm yöre halkını, tüm sporseverleri ve yediden yetmişe tüm Pazarlıları tribünlerde görmek istiyoruz.” dedi.

Pazar İlçe Stadı’nda 26 Nisan Pazar günü oynanacak olan müsabaka saat 15.30’da başlayacak.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum