1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor'da Sinan İmzayı attı
Pazarspor'da Sinan İmzayı attı

Pazarspor'da Sinan İmzayı attı

Mavi Beyazlıların Antalya kampı yarın başlıyor. Pazarspor, daha önce prensipte anlaştığı Sinan'a bugün tesislerde imzayı da attırdı.

A+A-

Sinan imzaladı...
Pazarspor evindeki ilk etap çalışmalarının ardından verdiği bayram tatili sona erdi. Takım yarın Antalya’da 2. etap çalışmalarına start veriyor. Mavi Beyazlılar, daha önce prensipte anlaştığı Çankırıspor’un sağ bek oyuncusu Mehmet Sinan Söylemez ile 1,5 yıllığına mukavele imzaladı.
Pazarspor Tesisleri’nde düzenlenen törenle Pazarspor’a imza atan Sinan, “Hedefi olan bir takımda forma giyeceğim için çok mutluyum. Pazarspor birinci periyotta başarılı bir grafik çizerek Play Off şansını kıl payı kaçırdı. Ancak burada iyi bir çalışma ortamı olduğunu biliyorum. İnşallah el ele vererek bu yarıda şampiyon olacak ve ekstra Play Off şansını elde edeceğiz.” Dedi.
 
Transferlere devam
Pazarspor İdari Menajeri Sadık Biber, Sinan’ın transferiyle önemli bir boşluğun dolduğunu belirterek, “Transfer çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Daha önce altyapıdan 3 oyuncu kamp kadrosuna dahil edilmişti. Mecidiyeköy’den Yasin Hatipoğlu da Paf takıma dahil edilerek A takım kampına eklendi. Forvet için Ünyesporlu Murat İsmailoğlu ile de görüşmelerimiz devam ediyor. Mücahit’in sakatlığında hızlı bir iyileşme söz konusu. Çalışmalarımızı 6–25 Ocak tarihleri arası Antalya Belek Limak Arcadia Otelinde yapacağız. 20 Ocak’tan itibaren katılacağımız İddia Turnuvasının seyrine göre bu süre 30 Ocak'a kadar uzayabilir. 7-10 Ocak tarihlerinde Ümit Milli Takım seçmelerine katılacak Ozan ve Fatih kafileye 11 Ocak’da dahil olacaklar.” Diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum