1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. PAZARSPOR'DA SON TRANSFER İZZET AKGÜL
PAZARSPOR'DA SON TRANSFER İZZET AKGÜL

PAZARSPOR'DA SON TRANSFER İZZET AKGÜL

Pazarspor’da 2015 yılının son transferi izzet Akgül oldu. Transfer sezonunun son gününde Mavi Beyazlı ekip forvet hattına Gümüşhanespor’dan İzzet Akgül’ü alarak noktayı koydu.

A+A-

Belçika doğumlu İzzet, burada yöresel takımlarda altyapı eğitimini aldıktan sonra 1997 yılında şansını Türkiye'de deneme kararı aldı ve seçmelere katılarak Galatasaray altyapısına dahil edildi.

Burada dört sezon oynadıktan sonra FC Sion ile profesyonelliğe geçiş sözleşmesi imzalayarak transfer oldu. Ardından transfer olduğu Yıldırım Bosnaspor'da yarım sezon kaldı ve sadece bir lig karşılaşmasında forma şansı buldu. Bunun üzerine Belçika'ya geri dönme kararı aldı ve 2003 senesinde doğduğu şehrin takımı olan ve altyapısında da oynadığı Namur takımıyla anlaşarak Belçika'ya transfer oldu.

Buradaki bir sezonun ardından Charleroi'ye geçerek burada üç sezon oldukça başarılı bir zaman geçirdi ve 2007 senesinde Roeselare'e transfer oldu. Bir sezon burada oynadı ve bu süreçte Süper Lig'den dört büyükler dahil birçok taliplisi oldu. 2008-09 sezonunda Süper Lig ekiplerinden Denizlispor'a transfer oldu. Denizlispor'da iki buçuk sezon oynadıktan sonra 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'a transfer oldu. Sezon sonu ise sözleşmesi feshedildi ve kulüple ilişiği kesild. Samsunspor'dan ayrılmasını takiben Belçika'ya dönerek Tubize ile sözleşme imzalayan futbolcu burada yarım sezon oynadıktan sonra sözleşmesini feshederek Namur ile anlaştı. 2013-14 sezonunun başlarında ise Gümüşhanespor'a transfer oldu ve başarılı bir grafik çizdi.

transfer-002.jpg

İzzet,”Bu sezon terimizi Mavi, Beyazlı forma için akıtacağız. İyi bir takımız ve sezonun bizim için başarılı geçeceğine inanıyorum. Bu yıl 29 numaralı forma ile sahaya çıkacağım. Benim için önemi olan bir numara ve kısmet olursa bu numaranın önemini daha sonra açıklayacağım” dedi.

AYKUT, ŞÜKRÜ, SERKAN UZATTI

Pazarspor’da iç transferde ise Aykut, Şükrü ve Serkan sözleşmelerini birer yıl daha uzattılar.

uclu.jpg

Dün sona eren transfer sezonu öncesi masaya oturulan Aykut Civelek, Hacı Şükrü Çiçek ve geçen yıl takıma katılan Serkan Çelik bu yıl da sözleşmelerini birer yıl daha uzatarak imzayı attılar.


Genel Kaptan Doğan İnce ”Aykut ve Hacı Şükrü kendi oyuncumuz bizim çocuğumuz, geçen yıl aramıza katılan Serkan da hem Pazar’a hem de takıma uyum sağlayan başarılı bir oyuncumuz. İnşallah üçü ve diğer tüm sporcularımız bu yıl üst düzey performans sergileyerek daha iyi yerlere gelirler” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum