1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor'da Tonyalı imzayı attı
Pazarspor'da Tonyalı imzayı attı

Pazarspor'da Tonyalı imzayı attı

Pazarspor Teknik Direktörlüğüne Şevki Tonyalı getirildi. Tonyalı, bugün tesislerde düzenlenen törenle 1 yıllık imza attı.

A+A-

2. Lig B Kategorisi takımlarından Pazarspor’da geçen hafta yapılan Genel Kurulda göreve yeni başlayan Yönetim Kurulu ilk çalışmasını hoca konusunda yaptı. Pazarspor Teknik Direktörlüğüne Şevki Tonyalı getirildi. Bugün tesislerde düzenlenen törenle Pazarspor’a imza atan Şevki Tonyalı, “Yıllarca emek verdiğim kulübümde Teknik Direktör olarak görev almanın sevincini yaşıyorum. Bu süreçte bana destek çıkan Pazar kamuoyu ve sporseverlerin beklentilerini boşa çıkarmayacağım. Pazarspor’da el ele vererek çok güzel işler yapacağız. Hedefimiz bellidir. Geçen sezon 1 puanla kaçırılan yükselme grubu için mücadele vereceğiz. Kadroyu mümkün olduğunca koruyup, eksik yerlere takviye yaparak zirveye oynayan bir ekip oluşturacağız.” Diye konuştu.

Pazarspor Teknik Direktörlüğü görevine getirilen Şevki Tonyalı’nın yardımcılığını Besim Koçal yapacak.
Pazarspor Kulüp Başkanı Hüseyin Yangın da yaptığı açıklamada kamuoyunun beklentisi ve yönetim kurulunun büyük çoğunluğunun isteği doğrultusunda kendi bünyelerinde yetişen Şevki Tonyalı’nın Teknik Direktörlük görevine getirildiğini belirterek, “Pazarspor olarak hedefimiz bir üst kategoridir. Benim olduğum yerde hedef de mutlaka vardır. Yeni yönetimimizle birlikte daha çok özveri ve azimle inşallah bu sezon geçen yıl kıl payı kaybettiğimiz hedefe ulaşacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
34 Yorum