1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor'da transfer harekatı: 7 oyuncuyu gitti 3 futbolcu alındı
Pazarspor'da transfer harekatı: 7 oyuncuyu gitti 3 futbolcu alındı

Pazarspor'da transfer harekatı: 7 oyuncuyu gitti 3 futbolcu alındı

Devre arası olağanüstü genel kurula giderek yönetimi yenileyen Mavi Beyazlı ekip, ligde takımın kötü durumdan kurtulması için de transfer harekatına başladı. 7 oyuncu ile yollar ayrılırken 3 oyuncu ile sözleşme imzalandı.

A+A-

İkinci yarı hazırlıklarına Antalya’da sıkı bir şekilde devam eden Pazarspor’da bir taraftan da transfer çalışmaları yoğun şekilde devam ediyor.

trans3.jpg

Kulüpten yapılan açıklamada, “Takımın eksik noktaları için transfer harekâtı teknik ekip ve yönetim kurulumuzun koordineli çalışmaları ile devam ediyor. Bu kapsamda bir kaleci, iki de sağ bek oyuncusu ile sözleşme imzalandı. Sağ bek Mehmet Ali Kıran artık Pazarsporlu. Sultanbeyli Belediyespor’dan alınan deneyimli oyuncumuz 3. ligde 101, 2. Lig’de ise 88 müsabakada forma giydi.  1987 doğumlu oyuncumuz sırası ile Zeytinburnu, Çanakkale, Kars, Aydın, Karşıyaka, Gaziosmanpaşa, Turgutlu, Tarsus, Tekirdağ ve Sultanbeyli takımlarının formasını giydi. Sağ bek Çağatay Polatdemir’i de kadromuza dahil ettik. Afjet Afyonspor’dan alınan genç oyuncu 2. Lig’de 19 müsabakada forma giyerken gelişim liglerinde 126 müsabakada forma giydi. 1998 doğumlu oyuncumuz Kayseri Erciyesspor ve Afjet Afyonspor’da oynadı. Kaleci Duhan Çağlar Akdağ’ı da Silivrispor’dan transfer ettik. Genç kalecimiz 3. Lig’de 9 maçta forma giydi. U-17 takımı ile dört maçta milli forma giyerken, akademi liglerinde de 140 maçta oynamış. Bursaspor alt yapısında yetişen kalecimiz Karagümrük, Orhangazi ve Silivri takımlarında görev aldı. Üç oyuncumuza da aramıza hoş geldin derken başarılı, sağlıklı, kazasız, belasız, sakatlık yaşamayacakları bir sezon geçirmelerini diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

trans2.jpg

7 OYUNCU İLE YOLLAR AYRILDI

Yine kulüpten yapılan açıklamada yedi oyuncu ile yolların ayrıldığı ifade edilerek, “Devre arasında takım kadromuzu yenilemek adına 2,5 sezondur profesyonel takımımızda görev alan sağ bek Egemen Zengin, alt yapıdan itibaren bünyemizde bulunan kalecimiz Reşat Şen, 2 sezon formamızı giyen sağ bek Tamer Arıcı, 1,5 sezondur aramızda bulunan stoper Emrecan Afacanoğlu ve sezon başında aramıza katılan stoper Uğur Bulut, stoper Ömer Serbest ve forvet Reha Kurt ile yollarımız ayrılmış bulunmaktadır.” denildi.

trans1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum