1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor'dan iki imza daha
Pazarspor'dan iki imza daha

Pazarspor'dan iki imza daha

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 4. Grup takımlarından Pazarspor, iç ve dış transferde iki oyuncuya daha imza attırdı.

A+A-

Kaleci Kılıçaslan’ın Kocaelispor ile anlaşmasından sonra arayışlarını sürdüren Mavi Beyazlılar Boluspor kalecisi Abdurrahman Bozkurt ile bir süredir devam ettirdiği pazarlıkların ardından bugün 2 yıllık sözleşme imzalattı. Boluspor kalesini kesintisiz olarak koruyan ve geçen sezon Uşakspor’a kiralık olarak gönderilen 25 yaşındaki Abdurrahman’ın kaledeki eksikliği giderecek nokta oyuncu olduğunu söyleyen Pazarspor Transfer Komitesi üyesi Ali Telatar, “Kale için daha önceden yine Bolsupor’dan Hakan Acar ile anlaşmıştık. Abdurrahman’ın da transferiyle bu mevkide hiçbir sorunumuz kalmadı.” Dedi İç transferde ise Pazarspor, bu sezon serbest kalan Hasan Aydınlı ile yapılan görüşmelerde yeniden anlaşmaya vararak 1 yıllık imza attırdı. Hasan Aydınlı 20 bin YTL’lik bonservis ücretini ödeyerek sezon sonunda serbest kalmıştı. Teknik Direktör Şevki Tonyalı’nın özellikle kalmasını istediği oyuncu Pazarspor Yönetimi ile yaptığı görüşmenin ardından bir yıllık daha mukavele imzaladı. Öte yandan iç transferde Hakan Macit ile yapılan son görüşmede olumlu sonuç alındığı ve bu oyuncunun da birkaç gün içerisinde imza atmasının beklendiği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız