1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. PAZARSPOR'DAN KADROSUNA 2 YENİ OYUNCU DAHA
PAZARSPOR'DAN KADROSUNA 2 YENİ OYUNCU DAHA

PAZARSPOR'DAN KADROSUNA 2 YENİ OYUNCU DAHA

Afyon’da lig hazırlıklarına devam eden Pazarspor dış transferde kadrosuna 2 yeni oyuncu daha kattı.

A+A-

Mavi Beyazlı ekip Tepecikspordan Evren Kürkçü ve Kahramanmaraşspor’dan Gökhan Ünver ile birer yıllık anlaşma imzaladı.

Stoper mevkii oyuncusu Evren Kürkçü, Süper Lig’de 36, PTT 1. Lig’de 129, TFF 2. Lig’de ise 39 müsabakada forma giydi. Rizespor alt yapısından yetişen ve profesyonel olan Evren; Yozgat, Samsun, Başakşehir, Göztepe, Yeni Malatya, Bayrampaşa ve Tepecikspor takımlarında forma giydi.

Orta saha oyuncusu Gökhan Ünver ise PTT 1. Lig’de 19, 2. Lig’de 214 müsabakada sahaya çıktı. Gökhan; Gaziantep, Sarıyer, Tokat, Kocaelibirlik, Alanya, Gaziosmanpaşa, Tarsus idman yurdu, Hatayspor ve Kahramanmaraş takımlarının formalarını giydi.  

pazarspor-003.jpg

Pazarspor Genel Kaptanı Doğan İnce, deneyimli iki oyuncuyu Evren ve Gökhan’ı transfer ederek kadroyu güçlendirdiklerini ifade ederek, “1 forvet oyuncusu daha alarak transferi kapatmayı planlıyoruz. Afyon kampımız Pazartesi günü Afyon Cup kapsamında Anadolu Üsküdarspor ile oynayacağımız hazırlık maçı ile sona erecek. Bu müsabaka TRT’den canlı yayınlanacak. Bu maçın ardından da kampı bitirip Pazar’a döneceğiz. Sezon hazırlıklarımızın son bölümü için Pazar’da yeniden toplanıp sezonu açacağımız 6 Eylül’e kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız