1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor'dan ortaokullar arası futbol turnuvası
Pazarspor'dan ortaokullar arası futbol turnuvası

Pazarspor'dan ortaokullar arası futbol turnuvası

Pazarspor tarafından ortaokullar arasında düzenlenen futbol turnuvasında finalist okullar belli oldu.

A+A-

Pazarspor’un 19 Mayıs Gençlik Spor Bayramı ve Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında bu yıl 2'ncisini düzenlediği ortaokullar arası yıldızlar kategorisi Suat Karabekir turnuvası heyecanlı başladı.

turn3-001.jpg

Pazarspor Suat Karabekir Spor Eğitim Merkezinde yapılan ortaokullar arası yıldızlar kategorisinde düzenlenen turnuvada 2 müsabaka oynandı.

turn2-001.jpg

İlk müsabakada Yaşar Medine Haberal Ortaokulu ile Vali Erdal Ata Ortaokulu karşılaştı. Haberal Ortaokulu, ilk yarısını 4-1 önde tamamladığı maçı 9-1 kazandı.

turn4-001.jpg

Günün ikinci maçında Tahtakılıç Ortaokulu ile TOKİ Ortaokulu karşılaştı. Maçın ilk yarısı TOKİ’nin 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı. Başından sonuna çekişmeli geçen müsabakada Tahtakılıç Ortaokulu bulduğu birçok gol pozisyonu değerlendiremezken TOKİ son dakikalarda kontra ataktan bulduğu goller ile maçı 3-0 kazandı.

turn1-001.jpg

Pazarspor altyapı hocalarından Erdinç Yangın’ın idaresinde gerçekleşen Suat Karabekir turnuvasında alınan sonuçların ardından Haberal ve TOKİ ortaokulları finale kaldı. Final müsabakaları Pazartesi günü Pazarspor Suat Karabekir Spor Eğitim Merkezinde saat 10.00 ve 11.00’da oynanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum