1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor'dan TÜFAD savunması!
Pazarspor'dan TÜFAD savunması!

Pazarspor'dan TÜFAD savunması!

TÜFAD tarafından düzenlenen turnuvada takımı olmayan Pazarspor, "Turnuvadan haberimiz olmadı" şeklinde savunmada bulundu!

A+A-

Konuyla ilgili Pazarspor Genel Sekreteri Doğan İnce yaptığı açıklamada, “Haberdar edilmediğimiz bir turnuvaya katılabilmemiz mümkün değildir” dedi.

doganince-002.jpg

Genel sekreter İnce yaptığı açıklamada, "Türkiye’de hangi federasyon, ya da hangi kurum olursa olsun yaptığı bir faaliyeti, turnuvayı faks, elektronik posta gibi iletişim araçları ile kulüplere, kurumlara bildirerek davette bulunur. Program dahilinde olmayan bu turnuva, hiç bir iletişim aracı ile kulübümüze bildirilmemiştir. Dolayısıyla da yazılı ya da sözlü bildirimde bulunulmamış bir turnuvaya da katılmamız beklenemez. Kulübümüz yıllardır gerek akademi gerek yerel liglerde ya da belediye turnuvalarında hiç bir faaliyeti kaçırmadan imkânlar dâhilinde katılan bir kuruluştur. Konuya istinaden TÜFAD Rize İl Başkanı ile yaptığım görüşmede takım antrenörlerine SMS attıklarını belirtti. Kulübümüze ya da hocalarımıza gelen bir SMS olmadığı gibi, SMS ile turnuva düzenlemek gibi ilkel bir davranış da olamaz.” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum
İlgili Haberler