1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarsporlu Ozan Adanaspor'da
Pazarsporlu Ozan Adanaspor'da

Pazarsporlu Ozan Adanaspor'da

Pazarspor alt yapısından yetişerek oynadığı futbolla göz dolduran Ozan Solak, bu sezon 3. ligden 2. lige yükselen Adnaspor tarafından transfer edildi.

A+A-

3. ligde şampiyon olarak 2. Lig B kategorisine yükselen Adanaspor Pazarspor’dan Ozan Solak’ı transfer ediyor. Pazarspor kulübü ile her konuda anlaşmaya varan Akdeniz ekibi Pazartesi günü Ozan ile son detayları konuştuktan sonra Çarşamba günü de 3 yıllık sözleşme imzalayacak.
Bu sezon Türkiye 3. liginden 2. lig B Kategorisine çıkma başarısını gösteren Adanaspor’da Teknik Direktörlük görevine Kemal Kılıç’ın getirilmesiyle hedef olarak A kategorisi seçildi. Adanaspor bu sezon ligde iyi bir transfer politikasıyla güçlü bir ekip kurarak Lig A’ya yükselmeyi hedefliyor. Kemal Kılıç’ın Ozan’ın transferi için özellikle istekte bulunduğu belirtildi.
Pazarspor’un alt yapısından yetişen ve kısa sürede ilk 11’in vazgeçilmez oyuncusu olan Ozan Solak, Genç Milli Takım kampına da çağrılarak seçmelere katılmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
19 Yorum