1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor'u küme düşürenleri İFŞA ETTİ!
Pazarspor'u küme düşürenleri İFŞA ETTİ!

Pazarspor'u küme düşürenleri İFŞA ETTİ!

Pazarspor Başkanı Hüseyin Yangın, Trabzon'da gittiği yerel gazeteye Pazarspor'un küme düşmesindeki sorumlular listesini yayınlattı. Bakın o listede kimler var KİMLER YOK!

A+A-

2. Lig’den bu sezon ligi son sırada bitirerek 3. Lig’e düşen Pazarspor’da kulüp başkanı Hüseyin Yangın, Trabzon’da yerel bir gazeteye yaptığı açıklamalarda, “Pazar’ın dinamikleri Belediye, siyasetçi, kaymakam, iş adamları, sivil toplum örgütleri destek vermeyince kaçınılmaz son bu oldu” dedi.

Gazete, Yangın’ın ifadesiyle, “Kendimiz ettik, kendimiz bulduk” başlığını kullandığı haberde, Teknik Direktör olarak 3. Lig’de Hakan Tecimer ile anlaştıklarını ve bunun da riskli bir tercih olabileceği ifadelerine de yer verdi.

Yangın, Pazarspor’un Hacettepe’yi 2-1 yendiği maç sonrası da “Takım küme düşüyor, tribünde üç dörtyüz gönüldaş var. Pazarlılara değil bu gönüldaşlara teşekkür ediyorum” açıklamasında bulunmuştu.

Daha önce başkanlıkla ilgili, "İsteyen varsa devrederim" şeklinde ifadeler kullanan Yangın, gazeteye yaptığı açıklamada ise, hiç bir zaman görevi bırakmayı düşünmediğini ve göreve dört elle sarıldığını söyleyerek "Kimse ayak bağı olmasın." ifadelerine yer verdi.. 

Yangın’ın, “Belediye, siyasetçi, kaymakam, iş adamları, sivil toplum örgütleri destek vermeyince kaçınılmaz son bu oldu” şeklinde Trabzon gazetesine giderek açıklama yapması, gözlerin; ilçenin kaymakamı Selçuk Aslan, Belediye Başkanı Ahmet Basa, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, iş adamları ve siyaset kurumunun önündeki isimlere çevrilmesine neden oldu...

karadeniz.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
15 Yorum