1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor'u Muğla'da Pazarlı Emniyet Müdürü ağırladı
Pazarspor'u Muğla'da Pazarlı  Emniyet Müdürü ağırladı

Pazarspor'u Muğla'da Pazarlı Emniyet Müdürü ağırladı

TFF 3.Lig 2.Grup 31. haftasında Muğlaspor'a konuk olan Pazarspor kafilesini 2 gün boyunca Rize Pazarlı Emniyet Müdürü Hüseyin Başkan ağırladı.

A+A-

Rize Pazarlı olan Muğla Bölge Trafik Şube Müdürü Hüseyin Başkan, Muğlaspor ile karşılaşmak için Muğla’ya giden Pazarspor kafilesini 2 gün boyunca en iyi şekilde ağırlayarak yabancılık hissettirmedi.

Müdür Başkan, Pazarspor yazılı bir de otobüs tahsis ettirerek Pazarspor kafilesine yabancılık çektirmedi.

pazars1-012.jpg

İNCE: "BİZE YABANCILIK HİSSETTİRMEDİ"

Pazarspor Genel Sekreteri Doğan İnce, Pazarlı Muğla Bölge Trafik Şube Müdürü Hüseyin Başkan’a teşekkür ederek, “Muğla deplasmanında hemşehrimiz, değerli müdürümüzün bize olan ilgi ve desteğine minnettarız. Bizlere otobüs tahsisi dahil, sağladığı desteklerle Muğla’da yabancılık hissettirmedi. 2 gün boyunca Pazarspor kafilesini yalnız bırakmayan Sayın Müdürümüze kulübümüz ve Pazarlılar olarak teşekkür ediyoruz.” dedi.

pazars2-013.jpg

"PLAY OFF ŞANSIMIZI ZORA SOKTUK"

İnce, bu ilgi ve desteği Muğla deplasmanında galibiyetle taçlandırmak için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini de dile getirerek, “Maalesef talihsiz bir mağlubiyet alarak sahadan mağlup ayrıldık. Maçın hakkı beraberlikti. Ancak hakem maçı katletti. Son dakikalarda uydurma bir penaltı ile resmen hakkımız gasp edildi. Beraberlik bizi 5. sıraya taşıyacaktı ama son dakikadaki o talihsiz penaltı golüyle sahadan mağlup ayrıldık ve Play Off şansımızı zora soktu. Kalan maçlarda kayıp vermeden Play Off grubuna kalmak için mücadele vereceğiz” diye konuştu. 

pazars3-011.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum
İlgili Haberler