1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor'un en kritik maçlarından biri...
Pazarspor'un en kritik maçlarından biri...

Pazarspor'un en kritik maçlarından biri...

Pazarspor evinde Kırklarelispor ile çok önemli bir maça çıkıyor...

A+A-

Yarın (6 Mart Pazar) evinde Kırklarelispor ile kritik bir maça çıkacak olan Pazarspor hazırlıklarını tamamlayıp maç saatini beklemeye başladı.

Sakat ve cezalı oyuncularının olmadığını söyleyen futbol takımı idari menajeri Hasan Balta, "Sahamızda Kırklarelispor ile oynayacağız. Ligde kalmayı çok istiyoruz. Bu ligde kalabilmek için de sadece tek maçlık galibiyetler değil bir seriye ihtiyacımız var. Hemen her maçtan puan ile ayrılmamız gerekmekte. Ben bu haftanın o seri anlamında bir başlangıç olacağına inanıyorum. Kırklareli maçını içerde taraftarımızın önünde oynayacağız. İstekli arzulu bir futboldan sonra yenip sonraki müsabakalarda da bu galibiyetin anlamlı olabilmesi için gerekli puanları Fethiye ve Ordu deplasmanları ile tamamlayıp 3 maçlık serinin sonunda ligdeki dezavantajlı durumumuzu düzeltip avantajlı konuma gelmek istiyoruz. Bunun da ilk ayağı Kırklareli maçı. Benim bu maçı kazanacağımıza dair en ufak bir şüphem yok. Aksi takdirde ligin boyu daha kısaldığı için daha zor günlere, ihtimali daha düşük maçlara kalırız” dedi.

Pazar İlçe Stadındaki maç Yarın (6 Mart Pazar) saat 13.00'da oynanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum