1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor'un hocası Başkan Basa'dan ne istedi?
Pazarspor'un hocası Başkan Basa'dan ne istedi?

Pazarspor'un hocası Başkan Basa'dan ne istedi?

Pazar Kaymakamı ile Pazarspor hentbol takımının antrenmanını izlemek için salona giden Belediye Başkanı Ahmet Basa, sürpriz bir istekle karşılaştı!

A+A-

Pazarspor Bayan Hentbol Takımının antrenmanını izlemek için kaymakam Selçuk Aslan ile Pazar Mehmet Akif Pirim Kapalı Spor Salonu’na giden Belediye başkanı Ahmet Basa, antrenör Fatma Badoğlu’nun “Başkanım Süper Lig’e çıkmak istiyoruz. Çok iyi bir yabancı oyuncu var. 10 bin TL istiyor. Bize bu oyuncuyu alır mısın?” teklifi karşısında şaştı kaldı.

Antrenör Badoğlu’nun, “Şaka yapmıyorum. Bu oyuncuyu alın, takımımız şampiyon olsun.” ısrarı karşısında salonda bulunanların da “Başkan alır, alır” şeklindeki desteklerine rağmen Başkan Basa, net bir cevap vermezken, “Olabilir ancak oturup bir değerlendirmemiz gerekiyor. Gelin birlikte bir değerlendirmede bulunalım.” ifadelerini kullandı.

basa1.20140123215118.jpg

Pazarspor Bayan Hentbol Takımı antrenörü Fatma Badoğlu, Pazar günü kendi sahalarında Samsun ekibiyle önemli bir müsabaka oynayacaklarını ve rakiplerinin kadrosunu ciddi bir şekilde güçlendirdiğini ifade ederek, “Maça tüm Pazar halkını bekliyoruz. Saat 16.00’da Kapalı Spor Salonu’nda taraftarımızın desteğiyle liderlik için oynayacağız. Pazar İlçe Stadı’nda futbol takımımız 13,30’da Bandırmaspor’u ağırlayacak. Bu maçın bitiminden hemen sonra da biz Samsun takımını ağırlayacağız. İlçe Stadı’ndan çıkan taraftarımızı hemen yan taraftaki Kapalı Spor Salonu’na bekliyoruz” dedi.

galeri.gif

HABERİN VİDEOSU:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum