1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor'un maçını TRT Spor canlı yayınlayacak
Pazarspor'un maçını TRT Spor canlı yayınlayacak

Pazarspor'un maçını TRT Spor canlı yayınlayacak

Afyon'da hazırlıklarını sürdüren Pazarspor'da turnuva heyecanı yaşanıyor. Turnuvadaki ilk maçına yarın (Pazar günü) çıkacak olan mavi Beyazlılar'ın bu karşılaşmasını TRT Sor canlı yayınlayacak.

A+A-

Pazarspor Genel Kaptanı Doğan İnce, ikinci etap kamp çalışmalarının belirlenen program doğrultusunda devam ettiğini söyleyerek, “Afyon kampımızı günde çift antrenmanla sürdürüyoruz. Yarın (Pazar günü) saat 17.00’de Keçiörengücü ile turnuva maçına çıkacağız. Bu maçımızı TRT Spor canlı olarak yayınlayacak. Eksiklerimizi görme açısından iyi bir maç olacaktır. 2 veya 3 tane eksik olan bölgelerimize transfer çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bu eksiklerimizi de giderdik mi lige hazır vaziyette gireriz.” diye konuştu.

doganince.jpg

2 OYUNCU İLE YOLLAR AYRILDI

İnce, 2 oyuncu ile yollarını ayırdıklarını da kaydederek, “Geçen yıl kadromuzda bulunan Hasan Erdi Aslan ve bu sezon ilk transferimiz olan Tolga Yılmaz’la hocamızın raporu doğrultusunda yollarımızı ayırdık.” dedi.

kamp5.jpg

kamp4.jpg

kamp3.jpg

kamp2-002.jpg

kamp1-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum