1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor'un rakiplerinden 3'er puan silindi
Pazarspor'un rakiplerinden 3'er puan silindi

Pazarspor'un rakiplerinden 3'er puan silindi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), aralarında Pazarspor'un grubundaki Orduspor ve Kahramanmaraş takımlarının da yer aldığı 7 kulübe üç puan silme cezası verdi.

A+A-

 TFF, Kulüp Lisans ve Mali Fair Play Sistemi kapsamında yapılan değerlendirmeler sonucu eksikliklerini tamamlamaları için ek süreler verilen Samsunspor, Denizlispor, Bucaspor, Kahramanmaraşspor, MKE Ankaragücü, Orduspor ve Tarsus İdmanyurdu'nun ulusal lisans taleplerinin reddederek, puan silme cezası verdi. Kulüplerin, Tahkim Kurulu'na itiraz hakları bulunurken, talimatlar gereği 7 kulübün 3 puanı silinecek.

TFF'den aypılan açıklamada, "Kulüp Lisans Kurulu'nun 4 Eylül 2015 tarihinde aldığı ve Tahkim Kurulu'nun 14 Ocak 2016 tarihinde onadığı kararlar gereğince Orduspor, MKE Ankaragücü, Denizlispor,  Samsunspor, Alpedo Kahramanmaraşspor AŞ, Bucaspor ve Tarsus İdmanyurdu kulüplerinin mevcut puanlarından 3'er puan tenzil edilmiştir." ifadeleri kullanıldı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum