1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor'un yeni hocası mukavele imzaladı
Pazarspor'un yeni hocası mukavele imzaladı

Pazarspor'un yeni hocası mukavele imzaladı

Fatma Badoğlu ile yollarını ayıran Pazarspor Bayan Hentbol takımında yeni hoca H. Kemal Durak mukavele imzaladı

A+A-

Pazarspor salon sporları sorumlusu Zuhal Üst, yaptığı açıklamada, "Hentbol branşımızda yönetim kurulumuzun yaptığı toplantının ardından Kulüp Müdürümüz Ahmet Topaloğlu hentbol şubemizde tam yetki ile sorumlu idari direktör olarak göreve getirilmiştir. Bu görevlendirmenin ardından Ahmet beyin teknik direktör değişikliğinin olumlu katkıları olacak görüşü ve Kemal hocamızı göreve getirme önerisi de yönetim kurulumuz tarafından kabul görmüştür. Kulübümüz bayan hentbol takımının iki buçuk yıldır teknik direktörlük görevini yürüten ve hentbolun Pazarspor’da kuruluşunu sağlayıp yıllardır hizmet veren Fatma Badoğlu hocamıza katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Yapılan bu değişiklikle yeni teknik direktörümüz Hüsnü Kemal Durak olmuştur. Kemal hocamız Milli takımlarda ve süper lig ekiplerinde görev almış hocalarımızdan. Kendisine ve takımıza başarılar dilerken hayırlı olmasını temenni ediyoruz." diye konuştu.

hentbolimzahusnukemaldurak.jpg

Pazarspor ile mukavele imzalayan bayan hentbol takımının yeni teknik direktörü Hüsnü Kemal Durak da yaptığı açıklamada, "Geçmişi, kurumsal yapısı olan köklü bir kulübe geldiğim için şanslı ve mutluyum. Öncelikle, ivedilikle yeni yapılanma sağlanarak bulunduğumuz yerden üst sıralara çıkmayı, göze hoş gelen, keyif veren farkındalık yaratan hentbol oynamayı düşünüyoruz. Üst düzeyde başarılı olmak, sürekliliği yakalamak; planlı, programlı alt yapı çalışmaları ile gerçekleşir. Bu gerçekten yola çıkarak okullardaki potansiyeli, dinamikleri harekete geçirmeli, sistem kurmalı. Seneye Süper Lig’e çıkmayı planlanıp yol haritası çizilmeli. Programlı, bilimsel çalışmalarla beklentilere cevap vermeliyiz. Şahsıma duyulan güven ve inançtan dolayı başkanımıza ve yönetim kurulumuza teşekkürler." dedi.

İLGİLİ HABERİMİZ: Pazarspor Hentbol Takımında hoca değişikliği

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız