1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Polis'e cinnet geçirten dedikodu!
Polis'e cinnet geçirten dedikodu!

Polis'e cinnet geçirten dedikodu!

Artvin'de eşi, 5 yaşındaki çocuğu ve 2 meslektaşını öldüren Polis, savcılıkta tüyler ürpertici açıklamalar yaptı.

A+A-

Artvin’in Murgul İlçesi korkunç bir cinayet dizisiyle sarsıldı. Polis Ahmet İhsan Ayan, eşiyle ilişkisi olduğu dedikodusu yapılan polis Süleyman Kaygısız’ı, kendi eşi ve 5 yaşındaki oğlunu öldürdü. Karakola giderek polis Zühtü Avşar’ı da öldüren Ayan, "Önce Süleyman’ı sonra da ’katilin eşi ve çocukları’ demesinler diye eşimle çocuğumu vurdum. En son dedikoducu polislerden birini de öldürdüm. Suçumu kabul ediyorum" dedi.


POLİS MEMURU (SOLDAN SAĞA) A.İHSAN AYAN, MESLEKTAŞLARI ZÜHTÜ AVŞAR VE SÜLEYMAN KAYGISIZ

MURGUL Emniyet Amirliği’nde görevli polis 38 yaşındaki Ahmet İhsan Ayan, önceki gece saat 23.30 sıralarında, karakolda nöbetçi olan evli ve iki çocuk babası polis 34 yaşındaki Zühtü Avşar’ı öldürdü. Gözaltına alınan Ayan’ın 12 el ateş ettiği belirlendi. Cinayetin, Ayan’ın tansiyon hastası 33 yaşındaki eşi Sibel Ayan’a sabah, sağlık ekipleri eşliğinde söylenmesine karar verildi.

ÖNCEDEN ÖLDÜRMÜŞ

Ancak dün saat 08.00’de polis lojmanlarındaki Ayan’ın evine gidildiğinde korkunç bir manzara ile karşılaşıldı. Katil zanlısı polisin eşi Sibel Ayan ve oğlu 5 yaşındaki Oğuzhan Ayan, çok sayıda kurşunla öldürülmüş olarak bulundu. Soruşturma için karşı dairede oturan bekar polis 31 yaşındaki Süleyman Kaygısız’ın da kapısını çalan polisler, cevap alamayınca kapıyı kırarak eve girdi ve genç polisin de cesedini buldu.

KOMŞUSUNU DA VURDU

Borçka Adliyesi’ne çıkarılarak tutuklanan Ayan, savcılıktaki ifadesinde şunları söyledi: "Eşimle, Süleyman Kaygısız arasında ilişki olduğu dedikoduları kulağıma geldi. Akşam Süleyman’ı kapıda gördüm ve birlikte evine girdik. Silahımı çekip vurdum. Sonra evime gittim. Eşimle çocuğumu, onlara ’Katil polisin eşi çocuğu’ demesinler, bu utançla yaşamasınlar diye öldürdüğümü hatırlıyorum. Hakkımda bazı polisler, ’Homoseksüel olduğu için eşi başkalarıyla ilişkiye giriyor’ şeklinde de dedikodu yapıyordu. Karakola geçerek bu dedikoduları çıkaran polislerden birini de vurdum. "
(Hürriyet)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum