1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Polisten katliam gibi cinnet
Polisten katliam gibi cinnet

Polisten katliam gibi cinnet

Artvin'de dehşet. Polis memuru eşini, 5 yaşındaki oğlunu ve kapı komşusu polis memurunu kurşun yağmuruna tutarak öldürdü.

A+A-

Artvin’in Murgul ilçesinde bir polis memuru, mesai arkadaşını görevi başında tabancayla vurarak öldürdü.
Zanlı polis memurunun eşi ve 5 yaşındaki oğlu ile kapı komşusu bir polis memuru da lojmanda ölü bulundu.
Murgul İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Ahmet İlhan Ayan, gece geç saatlerde gittiği emniyette mesai arkadaşı Zühtü Avşar’ı, vurarak öldürdü.
Zanlı polis memuru ayan, meslektaşları tarafından etkisiz hale getirildi.
Emniyet yetkilileri, zanlının eşine olayı haber vermek için sabah saatlerinde polis lojmanlarına gitti ancak evde zanlının eşi Sibel Ayan, 5 yaşındaki oğlu Oğuzhan ile kapı komşuları polis memuru Süleyman Kaygısız’ın cesetleriyle karşılaştı.
Tabancayla vuruldukları belirlenen bu kişilerin de polis memuru Ahmet İlhan Ayan tarafından öldürülmüş olabileceği olasılığı üzerinde duruluyor.

ARTVİN'İN MURGUL İLÇESİNDE GÖREV YAPAN POLİS MEMURU (SOLDAN SAĞA) A.İ.A, MESLEKTAŞLARI Z.A. VE S.K.'YI BEYLİK TABANCASIYLA VURARAK ÖLDÜRDÜ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız