1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Protokolden aşure ikramı
Protokolden aşure ikramı

Protokolden aşure ikramı

RİZE PROTOKOLÜ, TUZCUOĞLU MEMİŞAĞA PARKINDA AŞURE İKRAMINDA BULUNDU...

A+A-

Rize Belediye Başkanlığının öncülüğünde her yıl geleneksel olarak yapılan “Aşure ikramı” bu yıl da Tuzcuoğlu Memişağa Parkında gerçekleştirildi.

asure3-005.jpg

Programa Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Semih Coşkun, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, MÜSİAD Başkanı Mahmut Dabak ve çok sayıda vatandaş katıldı.

asure2-005.jpg

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, burada yaptığı konuşmada; öncelikle bu etkinliği geleneksel hale getirerek bu kültüre sahip çıkan Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve emeği geçen herkese teşekkür ederek “Bizim geleneklerimiz ve kültürümüz var. Aşure de bunlardan bir tanesidir. Umuyoruz ki aşure, birlik ve beraberliğimizi pekiştirir ve kendi içimizde olumsuz olayların yaşanmamasına bir vesile olur.” dedi.

asure1-005.jpg 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum