1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. RAFTİNG BOTUNU GELİN ARABASI YAPTILAR!
RAFTİNG BOTUNU GELİN ARABASI YAPTILAR!

RAFTİNG BOTUNU GELİN ARABASI YAPTILAR!

RİZE'DE 'RAFTİNG'Lİ DÜĞÜN... RAFTİNG BOTUNU GELİN ARABASI YAPIP, DÜĞÜN KONVOYUNU FIRTINA DERESİ'NDE BOTLARLA OLUŞTURDULAR

A+A-

Rize’nin Ardeşen ilçesinde gerçekleştirdikleri çılgın düğün ile dünya evine giren çift, rafting botunu düğün aracı yapınca davetlilerde bindikleri rafting botları ile konvoy oluşturup çifte eşlik etti. 

dugunbotu3.jpg


Rize’nin Ardeşen İlçesi’nde Ufuk Çakıcıer ve Gülden Can çifti unutulmayan bir düğün ile hayatlarını birleştirdi. Fırtına Deresi kenarında bir kır düğünü ile evlenen çift düğün sonrası alışıla geldiği gibi gelin arabasına binmeyip düğün aracı olarak gelin aracı gibi süslenmiş bir rafting botuna bindiler.

dugunbotu2.jpg

Gelinlik ve damatlık ile rafting botuna binen çift uzun süre Fırtına Deresi’nin sularına karşı kürek çekti. Gelin ile damat düğün aracı olarak rafting botunu tercih edince davetliler de botlara binerek gelin botunun arkasında rafting botları ile konvoy oluşturdular. Araç kornalarının yerini ise yanlarında getirdikleri bisiklet kornalarını çaldılar.


dugunbotu1.jpg

Damat Ufuk Çakıcıer yaptığı açıklamada, “Herkes gelin arabası olarak otomobil kullanıyor. Biz farklı bir şey yapalım istedik. Eşim turizmci olduğu için bu fikir onun aklına geldi. Çok güzel oldu. Bizim için unutamayacağımız bir anı oldu” derken, gelin Gülden Can ise “Bölgemizde raftingin gelişmesi için ciddi çalışmalar yapıldı. Yerli ve yabancı bir çok turisti rafting ile tanıştırdık. Bence yapılabilecek en güzel düğünlerden bir tanesini gerçekleştirdik. Çok mutluyum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum