1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rafting Milli Takımına Ardeşen'den tam destek
Rafting Milli Takımına Ardeşen'den tam destek

Rafting Milli Takımına Ardeşen'den tam destek

3 yıldır Uluslararası Rafting şampiyonalarında çeşitli başarılar elde eden, Türkiye Rafting Milli Takımı Endonezya Dünya Rafting şampiyonası öncesi kamp yaptığı Rize'nin Ardeşen ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

A+A-

Gelişmekte Olan Spor Branşları Raftingden sorumlu As Başkanı Fikret Yardımcı, Türkiye Rafting Milli takımı U19 Antrenör İbrahim Sarı, U23 Antrenör Erdoğan Buçan, Rafting Milli Takımı Antrenörü Savaş İzmirli, Rafting Milli Takımı Basın Danışmanı Salih Navdar ve sporcular bugün ilçe Kaymakamı Emrah Yılmaz, ilçe Jandarma komutanı Jandarma Yüzbaşı Mustafa Çiçek, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin ve İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Levent Böke'yi makamlarında ziyaret ederek, şampiyona öncesi moral depoladılar.

raft6.jpg

Yapılan ziyaretler esnasında Gelişmekte Olan Spor Branşları Raftingden sorumlu As Başkanı Fikret Yardımcı yaptığı açıklamada, “Dünyada bu sporla uğraşan ülkeler, Rafting alanında dişli bir rakiplerinin olduğunun farkında. Türkiye Rafting Milli takımı olarak, Yeni Zelanda’da Dünya üçüncülüğü, iki branşta Dünya birinciliği, Avrupa şampiyonasında ikincilik ve Bosna Hersek'te de Avrupa şampiyonu olmuş bir takımız. Şimdi hedef Endonezya Dünya şampiyonası. Bu şampiyonada Rusya, Slovakya ve İngiltere ile mücadele edeceğiz. Dünya şampiyonasına U19 ve U23 olmak üzere iki takım olarak katılacağız. U19 takımımız 7 kişiden oluşmakta ve kaptanımız İbrahim Sarı. U23 takımımız 8 kişiden oluşmakta ve Milli takım antrenörlerimizden Erdoğan Buçan kaptanlık yapacak. 24 kişilik kafilemizdeki Savaş İzmirli, Adem Aktaş, Güven Karakuş ve Recep Çifçi gibi kendi alanlarında başarılı isimler ile ayın 24’ünde Endonezya’ya hareket edeceğiz. “ dedi.

raft5.jpg

Ziyaretler esnasında Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz,  ilçe Jandarma komutanı Mustafa Çiçek, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin ve İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Levent Böke Endonezya Dünya Rafting Şampiyonasında Milli takıma başarılar dilerken, Rafting milli takımı için her an hizmete hazır olduklarını ifade ettiler.

raft4.jpg

raft3-001.jpg

raft2-001.jpg

raft1-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız