1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Rakibini değil hakemi tuş etti!
Rakibini değil hakemi tuş etti!

Rakibini değil hakemi tuş etti!

Artvin'de düzenlenen karakucak güreşlerinde hakeme sinirlenen pehlivan, rakibi yerine müsabakayı yöneten hakemi tuş etti.

A+A-

Artvin'in Yusufeli ilçesinde Yusufeli Boğa Güreşleri Yapma ve Yaşatma Derneği tarafından düzenlenen karakucak güreşlerinde hakeme sinirlenen pehlivan, rakibi yerine müsabakayı yöneten hakemi tuş etti.
Derekapı mevkiinde kumla kaplı sahada düzenlenen etkinlikler bugün karakucak güreşleriyle başladı. Çok sayıda sporcunun katıldığı müsabakalarda başpehlivanlık güreşi ilginç bir görüntüye sahne oldu.

Erdal Taşçı ile Muharrem Palaoğlu'nun kıran kırana güreştiği müsabakada hakem Recep Avcı, sık sık sporcuları uyararak ayağa kaldırdı. Sık sık ayağa kalkmalarına kızan güreşçi Muharrem Palaoğlu, bir anda hakem Recep Avcı'ya yönelip, tutuğu gibi yere yatırarak adeta tuş etti. Palaoğlu'nun bu hareketi tribündeki seyirciler tarafından alkışlarla karşılandı. Bu olay sonrasında bir süre daha devam eden güreşte Erdal Taşçı, rakibiyle mücadele etti. Müsabaka sırasında Muharrem Palaoğlu sakatlanarak güreşi bıraktı. Erdal Taşçı başpehlivan olurken, Muharrem Palaoğlu ikinci ilan edildi. Muharrem Palaoğlu, rakibi Erdal Taşçı'ya "Seninle bir dahaki güreşte görüşeceğiz" dedi. Erdal Taşçı da sevindiğini söylemekle yetindi.
Başpehlivanların ödüllerini İlçe kaymakamı Kenan Eskin ve Belediye Başkanı Yusuf Sağlam verdi. Güreşlerde dereceye giren pehlivanlara toplamda 4 bin ytl para ödülü dağıtıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız