1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Referandumda kullanacağı oyu çay bahçesine yazdı
Referandumda kullanacağı oyu çay bahçesine yazdı

Referandumda kullanacağı oyu çay bahçesine yazdı

Ne afişe, ne bilboarda, ne kağıda; kullanacak "Evet" oyunu ot biçme makinesi ile çay bahçesine işledi

A+A-

Trabzon'un Sürmene ilçesinde yaşayan Recep Balcı, referandumda kullanacağı oyu çay bahçesine ot biçme makinesi ile "evet" yazarak gösterdi.

evet5.jpg

Sürmene ilçesine bağlı Yeniay Mahallesi’nde kendisine ait çay bahçesine elinde ot biçme motoru ile giren Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim İlahiyat Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Recep Balcı, 16 Nisan 2017 günü yapılacak olan referandumda vereceği oyu çay bahçesine yazdı. 

evet4.jpg

Birilerinin afişlere, birilerinin bilboardlara referandumda vereceği oyu yazdığını kendisinin de vereceği oyu göstermek adına farklı bir yol denediğini belirten Balcı, çay bahçesine "evet" yazmasının tamamen kendi düşüncesi olduğunu söyledi.

evet1.jpg

Balcı, “Hükümetin çay politikasından memnun olduğumdan dolayı siyasi görüşümü yapılacak referandumda göstermek için kendi bahçeme 'evet' yazdım. Hükümetin gerek çay fiyatı, gerek ödeme koşulları bakımından çaya verdiği desteklerinden dolayı ben de görüşümü belirtmek amacıyla böyle bir yola başvurdum. Çevremdekiler bu davranışımı olumlu karşıladı. Bu davranış tamamen benim kendi düşüncemdir. Genelde 'hayır' demek isteyen özellikle ABD, Hollanda, Almanya gibi yabancı ülkelere destek vermek isteyenlere karşı verdiğim bir tepkidir” dedi.

evet3.jpg

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgi ve saygısının da "evet" yazmasına vesile olduğunu belirten Balcı, “Devletimiz için canım feda olsun. Geçimimi genellikle çay budama yaparak sağlıyorum. Müsait düzgün bahçe bulursam yine 'evet' yazarım” diye konuştu.

evet2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
12 Yorum