1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rize, Beşiktaş'ı gözüne kestirdi
Rize, Beşiktaş'ı gözüne kestirdi

Rize, Beşiktaş'ı gözüne kestirdi

Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay Beşiktaş maçında üç puan dışında alternatif bir düşünceleri olmadığını belirterek kazanacaklarını söyledi.

A+A-

Muhammet KAÇAR - Turkcell Süper Ligi' nde bu sezon Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'u mağlup eden Çaykur Rizespor, Beşiktaş maçından da galibiyetle ayrılmak istiyor. Teknik Direktör Rıza Çalımbay, "Beşiktaş karşısında üç puandan başka bir şey düşünmüyoruz" dedi.
Rıza Çalımbay, ikinci yarının başından bu yana bir çok şanssızlık yaşadıklarını belirterek "Beşiktaş maçında Yasin kart cezalısı olduğu için oynayamayacak. Ama her şeye rağmen pes etmeyeceğiz. Biz, buradan iyi bir şekilde çıkacağız. Yeter ki Denizlispor karşısında oynadığımız oyuna devam edelim. Gençlerbirliği karşısında Beşiktaş' ın sergilediği oyunu beğendim. İyi takım. Çok çok iyi futbolcuları var. Ama zaafları da var. Biz de bu zaaflardan faydalanmaya çalışacağız. İstanbul' da Beşiktaş karşısında üç puandan başka bir şey düşünmüyoruz" diye konuştu.
Beşiktaş' tan sonra Trabzonspor ve Galatasaray ile oynayacakları maçlara da değinen Çalımbay, "Ligde oynayacağımız her maç final. Rizespor'un aldığı puanlara baktığımızda büyük takımlardan alınan 9 puan var. Dolayısıyla büyüklerle oynayacağımız maçlar diğerlerinden daha kolay olabilir. Böyle maçlara futbolcular kendilerini daha kolay motive ediyor" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum