1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize AK Parti'den Bayırbucak'a 3 TIR yardım
Rize AK Parti'den Bayırbucak'a 3 TIR yardım

Rize AK Parti'den Bayırbucak'a 3 TIR yardım

AK Parti Rize İl başkanlığı tarafından Bayırbucak Türkmenleri için toplanan giyim, gıda ve yaşam malzemelerinin bulunduğu 3 TIR yola çıktı.

A+A-

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun talimatı üzerine 10 Ocak’ta başlatılan Bayırbucak Türkmenlerine yardım kampanyası kapsamında AK Parti Rize İl ve ilçe teşkilatları tarafından 3 tır yardım malzemesi toplandı.

tir.jpg

Rize’de toplanan giyecek, gıda ve yaşam malzemelerinden oluşan yardım paketleri bugün 3 TIR’a yüklenerek yola çıktı.

AK Parti sosyal politikalar başkanlığının başlattığı yardım kampanyasında toplanan yardım malzemeleri, önce Gaziantep’teki merkezde toplanacak, buradan da Bayırbucak’taki Türkmenlere dağıtılacak.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, “Yardım kampanyası boyunca il, ilçe, kadın kolları ve gençlik kolları teşkilatları yoğun bir çalışma ortaya koyarken, Rizeli hemşerilerimiz de yardım kampanyasına büyük bir destek vererek Bayırbucak’taki Türkmen kardeşlerimize yardım elini  uzattı.” ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız