1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize Artvin Havalimanı İhalesi iptal edildi!
Rize Artvin Havalimanı İhalesi iptal edildi!

Rize Artvin Havalimanı İhalesi iptal edildi!

8 Eylül'de yapılacağı açıklanan Rize Artvin Havalimanı ihalesi iptal edildi

A+A-

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından Rize'nin Pazar ilçesinde yapılması planlanan Rize Havalimanı ile ilgili 8 Eylül'de yapılacağı duyurulan altyapı inşaatı ihalesi iptal edildi.

ihale-001.jpg

Kamu İhale Kurumunun (KİK) internet sayfasında yayınlanan bilgide iptal nedeni olarak, 4734 Sayılı Kamu İhale Kanununun 16. ve Yapım İşleri İhaleleri Uygulama Yönetmeliğinin 28. Maddesine istinaden diye bilgi geçildi.

Pazar53’ün sorularını cevaplayan Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, konunun teknik bir eksiklikten kaynaklandığını ve yarın Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nda konuyla ilgili görüşmelerde bulunacaklarını söyledi.

Milletvekili Bak, bu tür ihalelerde şartnamelerde teknik eksikliklerin bulunabileceğini ve daha önce de birçok ihalede aynı durumlarla karşılaşıldığını ifade ederek, kısa sürede yeni ihale tarihinin açıklanacağını söyledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
44 Yorum