1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize Belediyesi: 'Mahalle yollarımızın yüzde 90'ı açık'
Rize Belediyesi: 'Mahalle yollarımızın yüzde 90'ı açık'

Rize Belediyesi: 'Mahalle yollarımızın yüzde 90'ı açık'

Rize'de kar yağışından etkilenen merkeze bağlı 14 üst mahalledeki ana ve ara yollar, belediye ekipleri tarafından yapılan çalışmalarla ulaşıma açık tutuluyor.

A+A-

Rize Belediyesi'nin karla mücadele ekipleri, üst mahallelerde; 12 Adet iş makinesi ve 40 kişilik ekip ile karla mücadele çalışmalarına kontrollü bir şekilde devam ediyor.

karyol-001.jpg

14 ÜST MAHALLENİN ANA VE ARA YOLLARI AÇIK

Rize Belediyesinden yapılan açıklamada, “Gece başlayan ve etkisini daha çok üst mahallelerde sürdüren kar yağışına karşı Belediye, Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü ve teknik ekibi ile birlikte sürekli kar temizleme genişletme çalışmalarına devam ediyor. Hamzabey mahallesi, Dağsu, Yukarı Kaplıca, Kale Kavaklı, Kanbursırt, Paşakuyu, Pehlivantaşı, Dereüstü, Demirkapı, Ekmekçiler, Canpolat, Gölgeli, Çorapçılar ve Arka mahallede vatandaşlarla ve teknik ekiplerle sürekli istişare içerisinde, kar çalışmaları 12 adet iş makinesi ve 40 kişilik personelle temizleme ve genişletme çalışmaları ara yollar dahil, açık tutularak kontrollü bir şekilde sürdürülüyor.” denildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız