1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize Belediyesinin Bilgi Evi ve Etüt Merkezi Projesine ödül
Rize Belediyesinin Bilgi Evi ve Etüt Merkezi Projesine ödül

Rize Belediyesinin Bilgi Evi ve Etüt Merkezi Projesine ödül

Anadolu Yerel Yönetimler Dergisinin bu yıl 7. kez düzenlediği Yılın Yerel Yöneticileri Ödül Töreninde Rize Belediye Başkanı Kasap, Yılın Yerel Yöneticisi seçilirken, “Bilgi Evi ve Etüt Merkezi Projesi” ile Rize Belediyesi ödüle layık görüldü.

A+A-

Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi’nin bu yıl yedinci kez düzenlediği Yılın Yerel Yöneticileri Ödül Töreninde Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Yılın Yerel Yöneticisi seçilirken, Eğitime Destek Kategorisi dalında Tophane Mahallesinde “Bilgi Evi ve Etüt Merkezi Projesi” ile Rize Belediyesi ödüle layık görüldü.

bld3-008.jpg

Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, ‘Bilgi Evi ve Etüt Merkezi Projesinde’ Tophane Mahalle Muhtarı Abdurrahman Koçali’nin de destek ve katkısı olduğunu ifade ederek, “Kendisine çok teşekkür ediyorum. Hedefimiz sağlıktan eğitime, spordan sosyal iletişime kadar geniş bir alan. Şükürler olsun ki bizler şehrimizi örnek olacak projelerle büyütmeye, daha konforlu bir şehir haline getirmeye çalışıyoruz. Halkın oylaması sonucu kazandığımız bu ödülün Proje çalışmalarını yürüten kurum amir ve personellerime, organizasyonu düzenleyen ‘Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi’nin tüm çalışan ve yetkililerine teşekkür ediyorum. Yerel yöneticiler açısından iyi bir motivasyon olmuş oldu” diye konuştu.

bld2-013.jpg

Anadolu Yerel Yönetimler Dergisinin Haber portalında halkın oylarına sunulan ve yaklaşık 5 ay süren oylama sonucunda 89 belediye, projeleriyle ödül almaya hak kazandı.

bld1-013.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum